83% van €4.000,00
47 DAGEN TE GAAN

Lynn Holtman

Discipline:
Handbal
Provincie:
Gelderland
Over mij:
Handbal is mijn leven. Olympisch goud mijn droom.

Hoi, ik ben Lynn Holtman, 16 jaar oud en kom uit Apeldoorn. Sinds augustus 2020 woon ik intern op de Handbal Academie op Papendal. Hier volg ik een intensief schema van 2 keer per dag trainen en tussen de trainingen door ga ik naar het Beekdalcollege in Arnhem waar ik examen doe voor mijn HAVO diploma.
Van kleins af aan droom ik er al van om een interland te mogen spelen en de top te halen.
De weg naar de top is lang met vele stappen: van club naar de Handbalschool, via de RTC (Regionaal Talenten Centrum) en de Handbal Academie tot Jong Oranje. Tot vorig jaar heb ik Beach Handball gecombineerd met zaal handbal. Na deelname aan het EK Beach, ben ik gestopt met beachen om me volledig te focussen op programma van de Handbal Academie. Mijn ultieme doel is deelname aan een EK en WK in 2021 met Oranje U17 en natuurlijk later uitblinken in het Nederlands Team.
Ik werk hard om mijn doelen waar te kunnen waarmaken. Deelnemen aan het programma van de Handbal Academie is een grote stap vooruit. Het is ontzettend leuk, maar kost ook veel geld. De kamerhuur, reiskosten, en trainingsmateriaal zoals handbalschoenen bijvoorbeeld. Met jullie hulp, naast de steun van mijn ouders, kan ik blijven gaan voor mijn handbal-droom en zo hopelijk mijn steentje bijdragen.

De Handbal Academie is een traject van 4 jaar. De weg is lang, waardoor ik behalve voor dit jaar ook sponsoren zoek voor een langere periode. Bij interesse mail mij gerust even naar; Lynnholtman@upcmail.nl
==
Geslacht:
Vrouw
Aangepast sporter:
Nee
RTC-CTO-NTC:
CTO
(sport)Status:
Internationaal
Sportclub:
Handbal Academie en Kwiek Raalte
Sportresultaten:
4e plaats ek beach handbal
Ambitie:
geselecteerd worden voor het Nederlands team
Aantal Trainingsuren:
20
Unable to load tooltip content.
Mijn Donatiedoel


Beter worden doe je niet alleen; geef jij mij dat extra financiële...

83%
Gehaald
€3.300,00
opgehaald
47
dagen over