Jae Eich

Discipline:
Baseball
Provincie:
Noord-Holland
Over mij:
Hallo,

Mijn naam is Jae Eich en ben 12 jaar oud. Sinds 2020 speel ik bij de Amsterdam Diamonds Amsterdam Academy. (https://diamondsbaseball.nl)

Bij deze academy wordt ik opgeleid tot topsporter in het Honkbal.  Ik train 4 keer per week en speel in de de Nederlandse instructional League tegen 3 andere Academy’s.  Daarnaast proberen we meerdere internationale toernooien te spelen. Honkbal is relatief gezien nog een onbekende en kleine sport in Nederland en daardoor moeten we zelf alle kosten betalen en krijgen we bijna geen financiële ondersteuning. Jammer, want wist u dat de twee best betaalde Nederlands topsporters van 2019 Honkballers zijn.

Xander Bogaerts en Kenley Jansen

Mijn droom is om net zo als Xander en Kenley in de MLB te gaan spelen of op z’n minst zo goed te zijn dan ik honkbal kan gaan spelen op college niveau. Dat vergt vele uren training en ervaring op doen.

Wij zoeken daarom sponsoren die ons kunnen helpen.  De vereniging “Amsterdam Diamonds” neemt sinds 2007 als honkbalschool deel aan KNBSB competities met een aspiranten (11-14 jaar) en een junioren (15-18 jaar) team, die hun thuis- wedstrijden spelen bij Pirates in Amsterdam. Talenten worden geselecteerd via scouting en try-outs en worden dan enkele jaren op basis van KNBSB eisen door professionele trainers opgeleid voor een honkbal carriere bij een Hoofdklasse, Nederlands of MLB Team in de USA.

Alle kleine beetjes helpen en ik wil daarom ook vragen of u interesse heeft in het sponsoren.

Uw sponsorgeld draagt onder andere bij aan verschillende buitenlandse trips die nodig zijn om onze talenten te kunnen laten spelen tegen gelijk getalenteerde spelers uit andere landen.Ook zal uw bijdrage ingezet worden voor de trainingsfaciliteiten van de spelers. Denk hierbij aan materiaal, gespecialiseerde  trainingen met gediplomeerde trainers en hoogwaardig apparatuur.
Ik hoop op u steun!

Met Vriendelijke Groet,

Jae Eich
Positie: Catcher
Honkbal Academy Amsterdam Diamonds
Geslacht:
Man
Aangepast sporter:
Nee
RTC-CTO-NTC:
NEE
(sport)Status:
Belofte
Sportclub:
Amsterdam Diamonds
Sportresultaten:
Aspiranten team Diamonds
Toernooi in Barcelona Februari 2020
Ambitie:
Uiteindeljk zou ik graag via een opleiding aan het CTO door willen spelen op een Amerikaanse College.
Mijn uiteindelijke droom is natuurlijk een kans te krijgen om op top niveau in MLB te spelen.
Aantal Trainingsuren:
12 uur
Unable to load tooltip content.