Succesvol
0 DAGEN TE GAAN

Aaron de Groot

Discipline:
Baseball
Provincie:
Zuid-Holland
Over mij:
Ik ben Aaron de Groot, ik ben 21 jaar. Ik ben opgegroeid op het honkbalveld. Vanaf de peutertijd liep ik al met een handschoen en honkbal in mijn hand. Ik werd verliefd op het spel.
Rond 11 jaar oud besloot ik dat ik meer wilde dan met mijn vriendjes spelen bij mij vereniging, maar ik wilde spelen met ander jongens die ook beter wilde worden en er meer voor willen doen. Daarom maakte ik de stap van Schiedam (na 7 jaar waar ik altijd met veel plezier heb gespeeld), naar Neptunus toe.
In dat jaar werd ons team Kampioen en dat voelde goed. Kort erna deed ik mee aan Little League en ons Rotterdam team won de NL, EK en mocht gaan naar het Walhalla van jeugd honkbal, de Little League World Series in de USA!
Van af toen wilde ik niets anders meer dan bezig zijn met honkbal, liefst voor de rest van mijn leven. Kort daarna ben ik doorgestroomd naar de honkbal academie
Unicorns.

Op dit moment speel ik in Phoenix, Arizona voor Park University (Buccaneers) waar ik het hele jaar rond kan trainen en honkballen. Ik studeer hier Criminal Justice en zal binnenkort mijn Associates Degree halen. Van mei tot midden augustus speel ik met veel plezier voor mijn club Neptunus Rotterdam in de Hoofdklasse.
Geslacht:
Man
Aangepast sporter:
Nee
RTC-CTO-NTC:
Weet Niet
(sport)Status:
Bondsstatus
Sportclub:
Neptunus Rotterdam
Sportresultaten:
 Added to NOC NSF Dutch National Team long list for Tokyo Olympic Games
 Recruited to Park University Gilbert for inaugural Program as starting pitcher 2019 to present
 Competed in the U23 Dutch National Team European Championships
 Recruited by Neptunus 1 & played in European Champions Cup 2019
 ACCAA conference Champions with Cochise College with 42-11 total record, ranked as high as #3 in USA, National Junior College Athletic Asscoiation
 WBSC World Cup 18U, Netherlands National Team 8th place ,Thunder Bay, Canada
 Dutch National Champions Overgansklasse, Rookie League, Elite Junior league
 CEB European Championship 18U Champions Gold Medal, Gijón, Spain
 CEB European Championship 18U Silver Medal, Ostrava, Czech Republic
 World Series Little League, team Europe Williamsport, USA.
Ambitie:
Mijn droom is om hoogste te bereiken wat ik kan in honkbal, en als ik hard genoeg werk om mijn talent te ontwikkelen samen met veel geluk hoop ik professioneel te kunnen spelen in de USA! Erbij zou ik heel graag het Nederlandse A Team willen halen. En een droom van mij is op de Olympische Spelen uit te komen.

Bij Neptunus leer ik nog steeds veel van mijn teamgenoten en coaches en met wat ik heb geleerd over de jaren bij de Unicorns academie, probeer ik nu over te brengen als pitiching instructeur voor de jeugd in de Randstad omgeving. Ik probeer mijn passie voor de sport en pitching over te brengen op jeugdspelers. Ik vind dit erg leuk om te doen en denk er over na om dit na mijn honkbal carrière verder uit te breiden.
Aantal Trainingsuren:
20
Facebook: Video url:
Unable to load tooltip content.
Mijn Donatiedoel


Komend jaar wil ik mijn opleiding afronden aan Park University in...

Succesvol
114%
Gehaald
€2.273,00
opgehaald
0
dagen over