Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

Ava Emanuel

Discipline:
Schermen - Floret
Provincie:
Noord-Holland
Over mij:
STEUN MIJ OP WEG NAAR JWK EN SCHERMKAMP

Beste donateur,

Ik ben Ava Emanuel, ik ben 15 jaar, florettist en train bij HollandSchermen.
Vijf dagen per week train ik in Haarlem, Alkmaar en in Amsterdam bij de nationale schermselectie. Ik neem als Nederlands selectielid, nu drie jaar, deel aan internationale toernooien waar ik vaak twee of drie dagen voor op reis ben en in de zomer doe ik een internationaal trainingskamp in Italië.

Om mij te kwalificeren voor het EJK en JWK neem ik deel aan het Europees Cadetten Circuit in Engeland, Duitsland, Frankrijk, Slovenië, Roemenië, Hongarije en Polen.
Op 23 februari 2020 behaalde ik op het EJK de T32, het hoogste resultaat van de Nederlandse schermers U17 dat jaar. Dit leverde mij een beloftestatus op en een selectie voor het JWK in april 2020 in Salt Lake City USA. Helaas werd het WJK door corona afgelast.

Ik ben de afgelopen maanden hard blijven trainen. Ik wil altijd klaar zijn voor het moment dat er een schermtoernooi doorgaat.
Heel onverwacht ging het JWK 2021 in Cairo door en kon ik meedoen met de categorie U17 én U20. Ik heb hier de 11e plaats behaald bij U17, de hoogste notering van TeamNL. Het betekent veel dat ik deel kon nemen aan het JWK 2021. Ik kon ervaring opdoen en mij meten op internationaal niveau waardoor ik op een volgend EJK en WJK beter kan presteren.

De schermsport kent geen financiële ondersteuning van talenten en topsporters. De kosten van het jaarlijkse kwalificatietraject, de trainingen, de schermkampen en het schermmateriaal, zo’n € 8000 per jaar, bekostigen wij zelf.

Met het Talentboek ben ik op zoek naar sponsoren die mij willen ondersteunen bij mijn donatiedoelen van seizoen 2020-2021: het JWK, een schermuitrusting en een schermkamp in Italie. De eerste twee doelen zijn inmiddels bereikt. Steunt u mij bij het behalen van het derde doel ? Alle bijdragen, klein en groot, zijn welkom en worden zeer gewaardeerd.

Als u vragen heeft of opmerkingen dan kunt u altijd mailen naar Haarlem.hollandschermen@gmail.com. De club zorgt dat ik het bericht krijg en ik u kan antwoorden.

Sportieve groet, Ava
Geslacht:
Vrouw
Aangepast sporter:
Nee
RTC-CTO-NTC:
RTC
(sport)Status:
Belofte
Sportclub:
HollandSchermen
Sportresultaten:
2021 - 11e plaats op JWK 2021, hoogste resultaat TeamNL Cadetten
2020 - T32 bij EJK in Kroatië, hoogste resultaat TeamNL Cadetten
2020 - Brons bij NK senioren in Amsterdam
2020 - 15e plaats, hoogste resultaat Nederlandse cadetten – Challenge marathon CEP Parijs
2020 - Goud bij SISTA US in Amsterdam
2019 - Brons bij NJK categorie pupillen en cadetten (NJK 2020 afgelast)
2019 en 2018 - Goud bij Vlagtwedde in Ter Apel in categorie junioren en in categorie cadetten
2019 - Goud bij Inflight Challenge in Bocholt Duitsland
2019 - Goud bij Internationaal Rijnland Sassenheim
2018 - Goud bij Brendow Cups Moers Duitsland
2018 en 2017 - Zilver bij NJK
Ambitie:
Na mijn 11e plaats op het JWK, wil ik mij mij richten op het NJK 2021. Daar wil ik de eerste plaats behalen. Daarna wil ik mij richten op selectie voor het EJK en WJK 2022 en daar T32 halen. Mijn droomdoel is een T16 op een EJK of WJK.
Aantal Trainingsuren:
15
Facebook: Instagram:
Unable to load tooltip content.
Mijn Donatiedoel