94% van €2.350,00
19 DAGEN TE GAAN

Ava Emanuel

Discipline:
Schermen - Floret
Provincie:
Noord-Holland
Over mij:
STEUN MIJ OP WEG NAAR HET WJK IN CAIRO

Beste donateur,

Ik ben Ava Emanuel, ik ben 15 jaar, florettist en train bij HollandSchermen.
Vijf dagen per week train ik in Haarlem, Alkmaar en in Amsterdam bij de nationale schermselectie. Ik neem als Nederlands selectielid, nu drie jaar, deel aan internationale toernooien waar ik vaak twee of drie dagen voor op reis ben en in de zomer doe ik een internationaal trainingskamp in Italië.

Om me te kwalificeren voor de Europese Kampioenschappen neem ik deel aan het Europees Cadetten Circuit in Engeland, Duitsland, Frankrijk, Slovenië, Roemenië, Hongarije en Polen. In 2020 behaalde ik goede resultaten en kwalificeerde ik mij voor mijn eerste EJK in Kroatië.

Op 23 februari 2020 behaalde ik op dat EJK de T32, het hoogste resultaat van de Nederlandse schermers U17 dat jaar. Dit resultaat leverde mij een beloftestatus van de schermbond op en een selectie voor het WJK in april 2020 in Salt Lake City USA.
Helaas werd het WJK in verband met corona afgelast, net zoals alle (inter)nationale toernooien. Ook al maakt de corona pandemie het moeilijk om te schermen, ik ben de afgelopen maanden hard blijven trainen met mijn trainers en TeamNL. Ik wil altijd klaar zijn voor het moment dat er wél een schermtoernooi doorgaat.

Ik rekende er niet meer op… maar van 3 tot 11 april gaat het Wereld Jeugdkampioenschap in Cairo wél plaats vinden! Ook deze keer ben ik geselecteerd en nu mag ik meedoen met de categorie U17 én U20.

De schermsport kent geen financiële ondersteuning van talenten en topsporters. De kosten van het jaarlijkse kwalificatietraject, de trainingen, de schermkampen en het schermmateriaal, zo’n € 8000, bekostigen wij zelf.

Met het Talentboek ben ik op zoek naar sponsoren die mij financieel willen ondersteunen bij het aankomende WJK. Eindelijk een toernooi dat doorgaat! Uw donatie wordt gebruikt voor de reis naar en het verblijf in Cairo, transport hotel -toernooi in bubbel, PCR-test vooraf, visum, inschrijfkosten 2 categorieën, extra begeleiding ivm corona en twee floretten; een bedrag van €1850. Omdat de aanlooptijd naar het WJK kort is, loopt de donatiepagina door tot na het toernooi.

Het betekent veel dat ik naar het WJK kan gaan omdat ik ervaring wil opdoen en mij wil meten op internationaal niveau. Ik heb al veel geleerd van het NJK en van het WJK kan ik fysiek en mentaal nog meer leren. Ook al is dit WJK en de voorbereiding getekend door corona, het is een goede leerervaring die nodig is om het volgende EJK en WJK beter te kunnen presteren.

Als dank krijgt u bij een donatie van €25,00 een update via de mail van mijn prestaties op het WJK. Bij €50,00 of meer krijgt u een mooie gesigneerde scherm-actie-foto van mij. Bij €250,00 of meer nodig ik u uit bij mijn vereniging HollandSchermen voor een ontmoeting en misschien wel een potje schermen.
Steunt u mij op mijn weg naar de Wereld Jeugd Kampioenschap in Cairo? Alle bijdragen, klein en groot, zijn welkom en worden zeer gewaardeerd.

Als u vragen heeft of opmerkingen dan kunt u altijd mailen naar Haarlem.hollandschermen@gmail.com. De club zorgt dat ik het bericht krijg en ik u kan antwoorden.

Sportieve groet, Ava
Geslacht:
Vrouw
Aangepast sporter:
Nee
RTC-CTO-NTC:
RTC
(sport)Status:
Belofte
Sportclub:
HollandSchermen
Sportresultaten:
2020 - T32 bij EJK in Kroatië, hoogste resultaat TeamNL Cadetten.
2020 - Brons bij NK senioren in Amsterdam
2020 - 15e plaats, hoogste resultaat Nederlandse cadetten – Challenge marathon CEP Parijs
2020 - Goud bij SISTA US in Amsterdam
2019 - Brons bij NJK categorie pupillen en cadetten (NJK 2020 afgelast)
2019 en 2018 - Goud bij Vlagtwedde in Ter Apel in categorie junioren en in categorie cadetten
2019 - Goud bij Inflight Challenge in Bocholt Duitsland
2019 - Goud bij Internationaal Rijnland Sassenheim
2018 - Goud bij Brendow Cups Moers Duitsland
2018 en 2017 - Zilver bij NJK
Ambitie:
Mijn ambitie op de korte termijn is om de T64 te halen op het WJK in Cairo in april 2021.
In 2021 wil ik mij weer selecteren voor het EJK en WJK en daar T32 halen. Op het NJK 2021 ga ik voor goud. Mijn droomdoel is een T16 op een EJK of WJK.
Aantal Trainingsuren:
15
Facebook: Instagram:
Unable to load tooltip content.
Mijn Donatiedoel