56% van €2.000,00
101 DAGEN TE GAAN

Lisa Wu

Discipline:
Karate - Karate Sparring
Provincie:
Utrecht
Over mij:
Mijn naam is Lisa Wu. Ik ben 16 jaar en zit in de 5e klas van het VWO op het Leidsche Rijn College. Omdat ik een LOOT-status heb, kan ik school en karate goed combineren. Met een LOOT-status krijg je vrijstellingen voor bepaalde vakken en kan je toetsen verplaatsen.

Mijn passie voor karate begon 10 jaar geleden met een proefles bij Karate Team Utrecht. Het begon met een uurtje in de week en langzamerhand werd dat steeds meer. Al snel werd karate een groot deel van mijn leven. In een normale week train ik 15 tot 18 uur. Naast de trainingen op mijn club, werk ik aan een krachtschema en heb ik in het weekend nationaal team trainingen.

Karate bestaat uit twee disciplines: kumite (sparren) en kata (stijl onderdeel). Ik beoefen beide op hoog niveau en ben lid van de Nederlandse selectie voor kumite en voor kata. Dit is vrij uniek, omdat de meeste karateka’s excelleren in één van de twee disciplines.

Na mijn eerste wedstrijd wist ik het al: ik wil de beste van iedereen worden! Sindsdien train ik keihard om steeds beter te worden. Karate is nooit saai! Er is altijd wel een nieuwe uitdaging en technieken die ik kan verbeteren. Met kumite sta je tegen verschillende tegenstanders en elke wedstrijd is anders. Met kata ben je ook nooit uitgeleerd.

Bij Karate Team Utrecht ben ik niet alleen bezig met sporten. Ik geef les/ assisteer bij twee leuke groepen kinderen en ik werk ook mee aan een project om jonge kinderen naar grote wedstrijden te begeleiden.
Geslacht:
Vrouw
Aangepast sporter:
Nee
RTC-CTO-NTC:
NTC
(sport)Status:
Nationaal
Sportclub:
Karate Team Utrecht
Sportresultaten:
Goud op NK kata U16
Goud op Benelux Open kata U18
Goud op Benelux Open kumite U18
Goud op e-NK kumite U18
Zilver op Milon Cup kumite U16 in Luxemburg
Zilver op NK kata U18
Zilver op ONJK kumite en kata U16
Zilver op e-NK kata senioren
Ambitie:
Mijn doel is om naar het EK/WK te gaan. Om daarvoor te kwalificeren moet ik deelnemen aan meerdere meetmomenten in het buitenland. Dit kost natuurlijk veel geld. Hierbij kunt u denken aan reiskosten, hotelovernachtingen, inschrijfkosten en wedstrijdmateriaal. Elke donatie zou mij een stapje verder helpen om mijn doel te bereiken.
Aantal Trainingsuren:
15-18
Facebook: Instagram:
Unable to load tooltip content.
Mijn Donatiedoel


Mijn doel is om mezelf te kwalificeren voor het EK. HIervoor moet ik veel...

56%
Gehaald
€1.115,00
opgehaald
101
dagen over