Dilara Okur

Discipline:
Tennis
Provincie:
Zuid-Holland
Over mij:
Hoi,
Ik was 7 jaar toen ik voor het eerst een tennis racket oppakte. Bij de lokale tennisvereniging Nieuwe Sloot ontdekte ik dat ik meer kon én meer wilde dan de meeste andere kinderen. Het was super tof dat ik van mijn ouders de kans kreeg om bij een gecertificeerde tennis academie mijn ontwikkelingen op een hoger niveau te brengen. Op dit moment train ik 15 uur in de week, tennis- en conditie groepstrainingen in Hoofddorp bij Dennis van Scheppingen en privé training krijg ik van Jos Koemans. Zeer blij mee!
Toen ik naar de middelbare school ging heb ik speciaal gekozen voor een Topsport Talentschool. Met mijn belofte-status van de NOC*NSF KNLTB (de Nederlandse tennisbond) en LOOT-begeleiding kan ik school en tennis goed combineren. Mijn schoolrooster wordt afgestemd op mijn trainings programma en ik krijg verlof voor het spelen van toernooien. Zo blijft alles mooi in balans!

Ik speel jeugdranglijsttoernooien in Nederland en Tennis Europe-toernooien in Europa. Ook doe ik af en toe mee aan ITF-toernooien. Dat is vooral om meer ervaring op te doen en de internationale tenniswereld nog beter te leren kennen. Ik heb al een aantal mooie prestaties neergezet. Voor de toernooien ben ik vaak op reis. Ik vind het super om tennissers te ontmoeten uit andere landen. We komen elkaar vaak tegen in het circuit en spelen samen wedstrijden. Toernooien zijn leuk! En helemaal als ik ook goed speel.
Geslacht:
Vrouw
Aangepast sporter:
Nee
RTC-CTO-NTC:
NTC
(sport)Status:
Bondsstatus
Sportclub:
Dennis va scheppingen
Sportresultaten:
U kunt op mijn website alle resultaten vinden.
Ambitie:
Tennis is mijn droom
Je kunt rustig zeggen dat mijn leven draait om tennis. Trainen, naar school gaan, huiswerk maken en toernooien spelen: daar heb je veel doorzettingsvermogen en discipline voor nodig. Dat lukt me ook, zeker met de ondersteuning van mijn trainers, mijn ouders en familie.

Mijn droom? Ja, natuurlijk wil ik ooit op het centercourt van Wimbledon staan. Simona Halep en Roger Federer zijn mijn voorbeelden. Zo goed wil ik ook worden. Om mijn droom waar te maken is veel geld nodig. Uw sponsorbijdrage is daarom meer dan welkom!

Aan iedereen die mij wil steunen: super bedankt!

Love game!
Aantal Trainingsuren:
19 uren per week
Website: Facebook: Instagram:
Unable to load tooltip content.