Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

Job Lans

Discipline:
Kickboxen
Provincie:
Noord-Brabant
Over mij:
Mijn naam is Job Lans, 17 jaar en woon in het dorpje Asten.

Al heel mijn leven ben ik bezig met vechtsport. Als baby zat ik op de tribune te kijken naar mijn vader die taekwondo deed. Toen ik 6 jaar werd mocht ik ook op taekwondo. Dit ging mij goed af. Vanaf het begin heb ik geroepen dat ik ooit wereldkampioen ging worden. Om wereldkampioen te worden moet je in het Nederlandse selectieteam zitten. Om bij het Nederlandse selectieteam te komen moet je een zwarte band hebben en al veel wedstrijden gewonnen hebben. Mijn zwarte band haalde ik toen ik 13 jaar oud was. Dit maakte mij de jongste van de club die ooit een zwarte band heeft gehaald. In de tussen tijd heb ik ook veel wedstrijden gevochten en kwam al snel bij het Nederlandse team. In 2019 ben ik als selectie lid naar het EK gegaan en heb hier een 2e plaats gehaald.

In de tussentijd heb ik gaan kickboksen. Dit vond ik erg leuk maar het was vooral bedoeld om lichamelijke en conditioneel sterker te worden zodat ik op het EK beter kon presteren. Kickboksen ging mij zo goed af dat ik al na 3 maanden mijn eerste wedstrijd mocht vechten. Na deze wedstrijd ben ik er meer gaan vechten en ook met succes. Momenteel zit ik in de C-klasse. Mijn doel is om ook ooit wereldkampioen te worden bij het kickboksen. Hier moet ik nog wel heel hard voor trainen. Momenteel zit ik op de Young Talent Academy. Dit is een mbo-opleiding niveau 4 speciaal voor topsporters. Omdat ik op deze opleiding zit heb ik de mogelijkheid om ook overdag te kunnen trainen.

Ik heb er alles over om mijn doelen te bereiken. Daarom wil ik ook voor mijn wedstrijden naar Thailand gaan zodat ik mezelf optimaal kan voorbereiden en zoveel mogelijk wedstrijden kan gaan winnen. Om naar Thailand te gaan heb ik €1999,95 nodig. Daarom heb ik deze croud funding gestart! Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen om mijn doelen te bereiken.

Alvast bedankt

Met sportieve groet,
Job Lans
Geslacht:
Man
Aangepast sporter:
Nee
RTC-CTO-NTC:
NEE
(sport)Status:
Bondsstatus
Sportclub:
Mansouri Gym
Sportresultaten:
goud open engelse kampioenschappen 2014 (taekwondo)
goud open engelse kampioenschappen 2016 (taekwondo)
goud open Duitse kampioenschappen 2017 (taekwondo)
Nederlands kampioen 2016-2018-2019(taekwondo)
Duits kampioen 2019 (taekwondo)
Duits kampioen 2019 (kickboks)
zilver EK Cork 2019 (taekwondo)

kickboks record: 13-2-1
Ambitie:
Wereld kampioen taekwondo
Wereld kampioen Kickboks
Aantal Trainingsuren:
15
Facebook: Instagram:
Unable to load tooltip content.
Mijn Donatiedoel


Om goed voorbereid te zijn voor mijn volgende kickboks wedstrijd wil ik...

Afgerond
33%
Gehaald
€500,00
opgehaald
0
dagen over