104% van €1.950,00
190 DAGEN TE GAAN

Luke Ruijter

Discipline:
Skiën - Snowboard
Provincie:
Noord-Holland
Over mij:
Mijn naam is Luke en ik ben 1 van de sporters die namens Team Nederland geselecteerd is om deel te nemen aan de Special Olympics World Winter Games 2022 in Kazan (Rusland) als snowboarder.
In het dagelijks leven zit ik op dagbesteding in een meubelmakerij. In de weekenden ben ik bezig met mijn sport, verder heb ik als hobby ook skaten.
Ik heb al mee mogen doen op de invitational games in Zweden. Daar heb ik 2 gouden en 1 zilveren medaille gehaald. Dat heeft iedereen en ook mezelf een ongelofelijk trots gevoel gegeven.
Het is leuk om met je team maatjes aan wedstrijden mee te doen samen het beleven van deze fantastische mooie sport maakt mij heel gelukkig. Ik ben in het verleden veel bezig geweest met het zoeken naar een passende sport waar onder zwemmen, voetballen en boksen, maar er was niets dat me zo pakte als snowboarden. Snowboarden werkt voor mij als een soort therapie, "wat er ook de afgelopen week is gebeurt het gaat allemaal aan mij voorbij als ik op mijn board sta''. Ik zou dan ook niets liever willen dan mee te gaan naar Kazan Rusland en iedereen inclusief mij zelf weer trots maken en samen het plezier in deze sport weer beleven.
Wilt U mij daar mee helpen?
Geslacht:
Man
Aangepast sporter:
​ Ja
(sport)Status:
Internationaal
Sportclub:
Wolfskamer Wintersport
Sportresultaten:
2 keer goud in Zweden
1 keer zilver in Zweden
Ambitie:
Winnen medaille op de SOWWG in Kazan 2022
Aantal Trainingsuren:
2
Website: Facebook:
Unable to load tooltip content.
Mijn Donatiedoel


Ik ga deelnemen aan de Special Olympics World Winter Games 2022 in Kazan...

104%
Gehaald
€2.020,00
opgehaald
190
dagen over