7% van €5.000,00
13 DAGEN TE GAAN

Safien Boulonois

Discipline:
Tennis
Provincie:
Noord-Holland
Over mij:
Ik ben Safien, 15 jaar en wil de top bereiken in tennis. Ben begonnen bij LTC Bloemendaal toen ik 6 jaar was. Mijn ouders en broer tennissen ook en we hebben samen heel wat uurtjes op de tennisbaan doorgebracht. Ik heb altijd zin om te tennissen en wil er graag uithalen wat er in zit. Sinds twee jaar speel ik competitie bij TC Bakkum, met veel plezier! Het is een hele gezellige club met goede spelers en leuke intensieve trainingen (van Geert Koeman).

Ik zit op het Mendelcollege, 4 VWO, tweetalig. Dat is een Topsport Talentschool, waardoor ik vrij kan krijgen voor trainingen en het spelen van wedstrijden. Ik moet wel goed plannen, want ik train 5 a 6 dagen per week (in Bakkum en in Hoofddorp bij Van Scheppingen Tennis). Dat is niet altijd even makkelijk, maar tot nu toe lukt het me wel door vooruit te werken en soms toetsen op andere momenten te doen. Mijn mentor begeleidt alleen topsportleerlingen en helpt me waar ze kan. Dat is heel fijn.

Ik voetbalde ook bij DSS, maar dat viel helaas niet meer te combineren. Sinds ik me vorig jaar helemaal op tennis heb gericht en meer ben gaan trainen, heb ik sprongen gemaakt. Van nr. 29 naar nr. 8 van Nederland. Mijn doel voor 2022 is het bereiken van de top 3 (meisjes t/m 16 jaar) en het spelen van ITF-juniorentoernooien (internationale jeugdtoernooien). Ik heb dit jaar mijn eerste ITF-punten gehaald in Italië tijdens de zomervakantie waardoor het nu makkelijker is om mee te kunnen doen. Mijn droom is om binnen een paar jaar mee te kunnen doen met Jeugd Grand Slams en uiteindelijk natuurlijk met de 'echte' Grands Slams!

Je moet er veel voor over hebben, maar ik ben een harde werker. Naast tennis en school werk ik bij Huijg Sport wanneer ik dat kan inpassen. Daar bespan ik rackets. En natuurlijk spreek ik graag af met vriendinnen :).

Tennis is een dure sport. Het liefste zou ik nog meer privélessen nemen. Ik heb nu 1 uur privéles per week (van Sander Hommel, ex-prof en voormalig Nederlands kampioen bij de Jeugd). Dat is eigenlijk te weinig om snel beter te worden. Een privéles kost 70 euro per uur. Dus een uur extra per week kost per jaar ruim 3.500 euro extra. Ook zou meer ervaring willen op doen op internationaal niveau. Dicht bij huis, maar ook wat verder weg. Zo zou ik graag in maart 2022 op trainingskamp gaan naar Marokko gecombineerd met deelname aan een ITF-toernooi. Dat zou ook een perfecte voorbereiding zijn op het (gravel) zomerseizoen.

Daarom start ik deze crowdfundingsactie om 5.000 euro in te zamelen om meer privélessen te kunnen nemen en mee te kunnen doen aan internationale toernooien.. Help je mee? Alvast heel veel dank!

Je helpt mij enorm met jouw donatie. Op mijn Facebook pagina Safien Boulonois Tennis deel ik mijn ervaringen en resultaten. En als ik iets terug kan doen, dan hoor ik dat graag!

Geslacht:
Vrouw
Aangepast sporter:
Nee
RTC-CTO-NTC:
NEE
(sport)Status:
Belofte
Sportclub:
TC Bakkum, LTC Bloemendaal
Sportresultaten:
Nr. 8 van Nederland - meisjes tot en met 16 jaar (2021)
1e plaats Junioren Tour Zilver (tot en met 16 jaar) Tilburg Tennisschool Gijs (16 t/m 18 juli 2021)
1e plaats Junioren Tour Zilver (tot en met 16 jaar) Ten Woude (9 t/m 10 juli 2021)
1e plaats Junioren Tour Zilver (tot en met 16 jaar) Maximus (3 t/m 4 juli 2021)
Halve finale Goud enkel (2020)
Finale dubbel Goud (2020), 2e plaats
Finale Zilver (2020), 1e plaats


Ambitie:
Mijn droom is om mee te kunnen doen met Jeugd Grand Slams en uiteindelijk natuurlijk met de 'echte' Grand Slams!

Volg me via mijn Facebook pagina: Safien Boulonois Tennis
https://www.facebook.com/Safien-Boulonois-Tennis-102828421691321?locale=nl_NL
Aantal Trainingsuren:
13
Facebook:
Unable to load tooltip content.
Mijn Donatiedoel


Sinds ik vorig jaar meer ben gaan trainen, heb ik veel vooruitgang...

7%
Gehaald
€335,00
opgehaald
13
dagen over