Freek van der Ham

Discipline:
Schaatsen - Langebaanschaatsen
Provincie:
Noord-Holland
Over mij:
Beste schaatsvriend, fijn dat je de moeite neemt om een kijkje te nemen op mijn talentboek. Aankomend jaar staat voor mij weer in het teken van het behalen van mijn schaatsdoelen en daar heb ik jouw hulp bij nodig.

Het is mijn ambitie om dit jaar sterker, sneller en beter te worden op de schaats zodat ik in het aankomende seizoen weer mee kan gaan doen met de Nederlandse top. Op langere termijn is dat een route die mij hopelijk leidt naar het KNSB Talent Team en uiteindelijk misschien wel een plek bij een van de commerciële topteams.

Deze doelen probeer ik te bereiken bij de Schaatsacademie Noordwest. Dit is een team dat bestaat uit de beste rijders van de regio die samen hard werken om zo veel mogelijk uit zichzelf te halen.

Deelname aan dit team, aanschaf van materiaal en trainingsfaciliteiten zijn ontzettend kostbaar en daarom heb ik jouw hulp nodig. Met een elke donatie, groot of klein, komen mijn dromen en doelen weer een stukje dichterbij. Als tegenprestatie hou ik je weer op de hoogte van mijn vorderingen en kun je tijdens het seizoen meedoen met een schaatsclinic.

Alvast ontzettend bedankt voor je donatie,

Freek
Geslacht:
Man
Aangepast sporter:
Nee
RTC-CTO-NTC:
NEE
(sport)Status:
Belofte
Sportclub:
Schaatsacademie Noordwest
Sportresultaten:
- Regionaal kampioen marathon 2017
- Nationaal kampioen marathon 2018\
- 5e plek NK marathon 2020
Ambitie:
Deelname NK Allround junioren B 2021/2022
Podium NK marathon 2022
Selectie KNSB Talent Team 2022/2023
Aantal Trainingsuren:
15
Instagram:
Unable to load tooltip content.