Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

Asena Korsten

Discipline:
Boksen
Provincie:
Drenthe
Over mij:
Hoi Hoi,
Ik ben Asena Korsten en ik ben 14 jaar. Ik doe al 9 jaar aan Thaiboksen waarbij ik getraind word door Tolga Meurs en Hatice Ozyurt 'The Turkish Delight' en dit jaar ben ik begonnen met karatestijl 'Kyokushin' waarbij ik getraind wordt door Sensei Cihan Ozturk (zwarte band, 3e Dan).
Op 11 juni ga ik vechten voor de Nederlands kampioenschap karatestijl 'Kyokushin' waar ik de 3 de plek Brons behaalde. Inmiddels kan ik met trots zeggen dat ik Nederlands, Duits en Europees kampioen ben.Om dit te kunnen bereiken train ik 6 keer per week en als het kan 2 keer per dag. Regelmatig train ik bij verschillende sportscholen verdeeld over het land. Mijn droom is om wereldkampioen te worden en tot mijn geluk ben ik gekwalificeerd namens de Nederlandse team Muaythai MON/IFMA Junioren om deel te nemen aan de wereldkampioenschap in Bangkok Thailand! Dit is voor mij een wereldkans en ik wil deze kans met beide handen grijpen.

Liefs Asena
Geslacht:
Vrouw
Geboortedatum:
19 nov 2002
Aangepast sporter:
Nee
RTC-CTO-NTC:
NEE
(sport)Status:
Topsportstatus
Sportclub:
Muaythai Organisatie Nederland / IFMA Nederland
Sportresultaten:
Nederlands Kampioen Muay Thai WMF 52.5 kg 13-02-2016
Europees kampioen Muay Thai 24-04-2016
German Cup K1 22-04-2017
2 de Muay Thai NK WMF 28-06-2015
2 de Muay Thai NK IFMA 05-03-2016
3 de NK Kyokushin Karate full contact 11-06-2017
Ambitie:
“In augustus ga ik naar Thailand voor het WK thaiboksen. Ik wil daar wereldkampioen worden, dat is voor eerst het grote doel. Mijn moeder steunt me daarin, we doen alles met z’n tweeën. Ook mijn trainster Hatice Ozyurt helpt me elke dag me goede tips en de beste trainingen. Beiden zijn echt een groot voorbeeld voor mij.
ROAD TO THAILAND

Het WK is van 3-12 augustus in Bangkok, Thailand. Wil je Asena volgen, kijk dan op Facebook of Instagram. Asena is ook op zoek naar sponsors die haar topsportcarriere naar een hoger niveau kunnen tillen – geïnteresseerden kunnen contact opnemen via haar Facebookpagina.Aantal Trainingsuren:
6 dagen a 2 uur per dag
Facebook: Twitter: Instagram:
Unable to load tooltip content.
Mijn Donatiedoel


Mijn droom is om wereldkampioen te worden en tot mijn geluk ben ik...

Afgerond
18%
Gehaald
€350,00
opgehaald
0
dagen over