Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

Ivo Verberne

Discipline:
Handbal
Provincie:
Limburg
Over mij:
Ik ben Ivo Verberne, 19 jaar oud. Ik ben handbalkeeper en doe dit op topsportniveau. Zo ben ik doordeweeks op Sportcentrum Papendal, waar ik een intensief trainingsprogramma volg. Daarnaast ben ik onderdeel van Jong Oranje en speel ik op eredivisie en BENE-league niveau bij mijn club Herpertz/Bevo Hc in Panningen. Naast mijn carrière als topsporter volg ik de studie geneeskunde aan de Radboud Universiteit in Nijmegen.

Om mijn sport en studie te kunnen combineren, ben ik veel tijd kwijt. Daarom is reizen met het openbaar vervoer heel ongunstig voor mij, aangezien ik dan 2x zo lang onderweg ben als met de auto. Gelukkig mag ik de auto van mijn ouders vaak meenemen om van A naar B te kunnen reizen. Zo ben ik 2x per week onderweg van mijn woonplaats (Weert, Limburg) naar Papendal (Arnhem) en terug, moet ik regelmatig naar school toe in Nijmegen en voor de trainingen en wedstrijden moet ik naar de club toe in Panningen. Dit zijn heel wat kilometers en aangezien ik de benzine zelf moet betalen, kost mij dat veel geld. Normaal gesproken ben ik zelf al druk genoeg met het combineren van mijn school- en topsportcarrière, dus er blijft voor mij geen tijd over voor een bijbaan. Daarom zou het heel fijn zijn als je mij wil sponsoren, zodat ik mijn benzinegeld voor komend seizoen kan betalen.
Geslacht:
Man
Aangepast sporter:
Nee
RTC-CTO-NTC:
CTO
(sport)Status:
Internationaal
Sportclub:
Herpertz/Bevo Hc
Sportresultaten:
- 2017: 2e plaats op het Nederlands Kampioenschap voor de C-jeugd, Amsterdam.
- 2018: 3e plaats op het Nederlands Kampioenschap voor de B-jeugd, Amsterdam.
- 2019: 3e plaats op het Nederlands Kampioenschap voor de B-jeugd, Amsterdam.
- 2019: Deelname aan het EK in Zweden.
- 2020: Promotie naar de Eredivisie met het 2e team van de club.
Ambitie:
Ik heb de ambitie om in het grote Oranje te komen. Daarnaast wil ik later in een grote competitie spelen zoals de Duitse of Franse eredivisie en de Final 4 bereiken in de Champions League.
Aantal Trainingsuren:
20
Unable to load tooltip content.
Mijn Donatiedoel


Ik wil mijn studie geneeskunde kunnen combineren met mijn carrière als...

Afgerond
8%
Gehaald
€240,00
opgehaald
0
dagen over