Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

Jesse Speijers

Discipline:
Schaatsen - Shorttrack
Provincie:
Zuid-Holland
Over mij:
Ik ben Jesse Speijers. Ik ben sinds vorig jaar selectielid van het RTC opleidingsteam uit Zuid Holland. Dit jaar ben ik overgestapt naar het RTC shorttrack in Dordrecht. Voor mij een hele nieuwe ervaring met nieuwe teamgenoten. Omdat ik langebaan schaatsen nog een hele leuk sport vind blijf ik het combineren. Ook doe ik op landelijk niveau aan wielrennen als 1e jaars nieuweling. Met het RTC trainen wij 9x per week waaronder krachttraining, droogtraining, fietstraining en schaatstraining. Ik ben dus voornamelijk op de ijsbaan te vinden.
Geslacht:
Man
Geboortedatum:
19 mei 2002
Aangepast sporter:
Nee
RTC-CTO-NTC:
RTC
(sport)Status:
Belofte
Sportclub:
RTC Dordrecht
Sportresultaten:
Ik ben als 1e jaars C junior 11e geëindigd op het NK shorttrack. Afgelopen jaar ben ik als 2e jaars C junior 3e geworden op het NK shorttrack. Ook ben ik 12e geworden in de Europese competitie over 3 wedstrijden. Met langebaan schaatsen ben ik dit jaar 10e geworden op het NK langebaan schaatsen. Met wielrennen ben ik als 8e 1e jaars geëindigd op het NK tijdrijden
Ambitie:
Mijn ambitie is om de sporten zo lang mogelijk te combineren. Afgelopen jaar heb ik een jaar gefocust op langebaan schaatsen. Dit jaar wil ik gaan focussen op Shorttrack en kijken wat dat met zich meebrengt.
Aantal Trainingsuren:
14
Facebook: Instagram:
Unable to load tooltip content.
Mijn Donatiedoel


Ik ben dit jaar begonnen bij het RTC shorttrack in Dordrecht. Ik wil om...

Afgerond
29%
Gehaald
€570,00
opgehaald
0
dagen over