Jouw Talentboek!

Laden cover... Sleep cover naar gewijzigde positie
Basis informatie
Discipline:
Tennis
Provincie:
Noord-Holland
Jouw Profiel informatie
Over mij:
Hoi! Ik ben Jinte de Boer en ik speel tennis op hoog niveau. Ik heb een oudere zus en jonger broertje we zijn een sportief gezin, mijn beide ouders hebben de sportopleiding CIOS gedaan. Ik ben nu 15 jaar oud en voor mijn 4de verjaardag kreeg ik een tennisles cadeau. Ik volgde mijn eerste tennisles bij mijn nog steeds huidige trainer Jan Brand. We zijn nu 11 jaar verder en trainen nog met veel plezier en fanatisme. Naast mijn trainingen bij Jan Brand (HTA) train ik ook bij Bogstra en Kempers in Doorn en 1 keer per week op het NTC bij de selectiegroep van de KNLTB. Op mijn club TC Bakkum volg ik de competitietrainingen. Naast tennistrainingen heb ik ook een fysiek programma. Ik hou van sport, van tennis het meest! Ooit hoop ik op het gravel van Roland Garros te staan, dat is echt mijn droom. Voordat die droom uit kan komen moet er nog hard gewerkt worden, ik heb de eerste TE en ITF internationale toernooien al mogen ervaren. Door corona is alles anders dan voorheen, we hebben veel toernooien niet kunnen spelen. Op dit moment gaat alles weer een beetje open en komen er weer meer mogelijkheden in het buitenland. Ik wil dit najaar heel graag een trainingsweek in Barcelona volgen en aansluitend 2 TE/ITF toernooien in Spanje spelen om zo over te gaan naar het indoorseizoen in Nederland. Er zullen de komende jaren meer buitenlandse bestemmingen op de agenda komen om op deze wijze ITF punten te verzamelen. Ik heb een droom en wil er alles aan doen om die waar te maken. Op dit moment zit ik in 4 VWO op een topsport vriendelijke school in Haarlem. Door mijn NOCNSF status: belofte, krijg ik in overleg vrij en heb ik aanpassingen in mijn rooster voor trainingen/toernooien die onder schooltijd vallen. Het vele trainen vraagt veel planning en organisatie, dat is soms een uitdaging, maar ik krijg het vaak toch wel geregeld, Ik reis veel zelf met de trein/fiets naar mijn trainingen in Haarlem en Bakkum, naar Doorn wordt ik gebracht. Tennis staat bij mij op plek 1 en school doe ik er een beetje bij :) Het doel van deze Crowdfunding is dat ik een bedrag van €7.000,- bij elkaar krijg om zo mijn buitenlandse toernooien/trainingsweken te financieren. Hierin zitten dan reis/verblijfkosten, trainers en trainingskosten voor de buitenlandse toernooien.

Na een donatie neem ik contact met u op om te overleggen over de tegenprestatie, ik wil best een keer een clinic geven of een demo wedstrijd spelen. Of als u kinderen heeft een keer samen tennissen. Promotie via social media kan natuurlijk ook.

Jinte de Boer
Email: Jintedboer@icloud.com
Insta: Jinte_dboer
Geslacht:
Vrouw
Aangepast sporter:
Nee
RTC-CTO-NTC:
NTC
(sport)Status:
Belofte
Sportclub:
TCWOC/TC Bakkum, HTA en BK
Sportresultaten:
2020 TE Europe finale runner up
2020 TE Europe finale eerste plaats
2020 Goud JT eerste plaats
2020 NJK Runner up
2021 Zilver JT Runner up
Ambitie:
Ik ben een "gravelvreter" het is mijn fijnste ondergrond, door mijn goede voetenwerk kom ik daar het beste uit de verf. Ik wil heel graag alles eruit halen wat er in zit. Roland Garros is mijn droom en daar heb ik de route van ITF/WTA voor nodig. Ik ben bereid daar alles voor te geven. Ik tennis het liefst de hele dag door.
Aantal Trainingsuren:
15
Instagram:
Unable to load tooltip content.
Mijn Donatiedoel


Tennis is mijn passie, het liefste sta ik elke dag, de hele dag op de...

39%
Gehaald
€2.720,00
opgehaald
12
dagen over