56% van €5.000,00
6 DAGEN TE GAAN

Fem Boeters

Discipline:
Handbal
Provincie:
Zuid-Holland
Over mij:
Hallo, mijn naam is Fem Boeters, 19 jaar oud en speel handbal op topsportniveau. Ook maak ik deel uit van jong oranje U19.

Twee jaar geleden heb ik de keuze gemaakt om naar de handbalacademie te gaan op topsportcentrum Papendal in Arnhem, om sneller de stap te kunnen maken naar het buitenland. Met uiteindelijk mijn doel het behalen van het Nederlands handbalteam.

Doordeweeks train ik op Papendal 5 dagen 2x per dag, ongeveer 20 uur per week. Sinds mijn 6de jaar ben ik begonnen met handballen bij Handbalvereniging Quintus en daar speel ik nu alweer 13 jaar. De afgelopen 3 jaar heb ik deel uitgemaakt bij verschillende selecties van jong Oranje. Op dit moment zit ik nog steeds in de selectie U19 en heb ik ook mogen meetrainen met U20. Vorige maand heb ik met U19 het EK in Macedonië gespeeld en een geweldige 1e plaats behaald, wat bekroond is met een hele mooie gouden plak. Naast dit EK heb ik ook nog het open EK gespeeld in Zweden in 2018 en in 2019 het EK in Slovenië. Voor de rest ben ik op heel veel leerzame trainingstages in het buitenland geweest.

Naast jong Oranje en de handbalacademie heb ik ook al kunnen ervaren hoe het is om in het buitenland te mogen spelen. Begin dit jaar ben ik gevraagd door een buitenlandse club (Fuchse Berlin) om daar te gaan spelen. Ik heb tot het einde van het seizoen meegespeeld en kunnen ervaren hoe gaaf het is om op hoger niveau te kunnen handballen.

Naast mijn sport heb ik de 3 jarige MBO opleiding Optiek gevolgd en deze heb ik afgelopen juni kunnen afronden. Op korte termijn hoop ik een baan te kunnen vinden als Opticiën in Arnhem om tussen de trainingen door wat te gaan verdienen om mijn sport te kunnen bekostigen.

Aangezien ik komend seizoen veel door Nederland zal reizen en de kosten voor de handbalacademie vrij hoog zijn en ik zelf nog geen auto heb, ben ik opzoek naar mensen die mij willen sponsoren. Met het opgehaalde geld krijg ik een extra steuntje in de rug om eventueel een auto te kopen, waarmee ik wekelijks naar Papendal heen en weer kan rijden. Ik hoop dat u mij op weg wilt helpen naar de top buiten de steun van mijn ouders!
Stel u heeft nog vragen of interesse om mij op lange termijn te sponsoren. Stuur me gerust een berichtje!

Groetjes Fem

Email: f.boeters@gmail.com
Mobiel: 0648491871
Geslacht:
Vrouw
Aangepast sporter:
Nee
RTC-CTO-NTC:
RTC
(sport)Status:
Topsportstatus
Sportclub:
Hv Quintus
Sportresultaten:
2018: Nederlands kampioen A1
2021: 1e op European championship Macedonië
Ambitie:
Het Nederlands handbalteam behalen
Aantal Trainingsuren:
20
Instagram:
Unable to load tooltip content.
Mijn Donatiedoel


Steun jij mij financieel om mijn sportieve droom waar te kunnen maken.

56%
Gehaald
€2.800,00
opgehaald
6
dagen over