0% van €2.500,00
73 DAGEN TE GAAN

Amber Verbraeken

Discipline:
Handbal
Provincie:
Zuid-Holland
Over mij:
Ik ben Amber Verbraeken, 19 jaar en ik doe aan handbal. Ik woon al 2 jaar full time op Papendal waar ik 10 keer per week train. Op mijn 16de werd ik opgeroepen voor de nationale jeugd selecties. Inmiddels ben ik al 3 jaar een vaste waarde voor de jeugd selecties van Oranje. Ik speel nu nog competitie op het hoogste niveau in Nederland bij HV Quintus in Kwintsheul. In mijn jeugd carrière heb ik al wat mooie resultaten behaald zoals Nederlands kampioen in 2016 en finale gewonnen van de supercup in 2017.

Doelstelling seizoen 2021-2022: mijn doel is om dit jaar de laatste snappen te maken op Papendal en in de Nederlandse eredivisie om dan volgend jaar de stap naar het buitenland te kunnen maken.

Waarom heb ik jullie hulp nodig?: De leefstijl van een topsporter is niet altijd even gemakkelijk. Er wordt veel tijd verloren aan de sport door trainingen, rustmomenten, fysiomomenten etc. Er blijft daardoor weinig tijd over om te werken. Helaas is handbal een niet goed verdiende sport, maar kost het wel veel... Ik heb op eigen initiatief bedrijven gezocht die een donatie wilde doen voor mijn eigen auto. Hiervoor had ik een brief opgesteld met daarin wie ik ben, wat ik doe, en daarbij de vraag voor de eenmalige donatie. Ik ruil voor de donatie krijgen de bedrijven naamsbekendheid door heel Nederland, omdat de naam is bedrukt op de auto en ik door heel Nederland moet reizen voor de sport. Natuurlijk ben ik super blij dat het is gelukt, maar de kosten die bij een auto komen kijken zijn eigenlijk ook niet te betalen voor iemand die geen tijd heeft om te werken... Naast de autokosten komen de maandelijkse kosten voor mijn kamer op Papendal er ook bij kijken. Uiteraard krijg ik steun van mijn familie maar ik wil proberen zelf ook een steentje bij te dragen. Daarom hoop ik dat er iemand is die mij financieel wil helpen waardoor ik mijn dromen waar kan maken.

Jullie kunnen mijn weg naar succes volgen via

Instagram: @amberverbraeken_
Geslacht:
Vrouw
Aangepast sporter:
Nee
RTC-CTO-NTC:
RTC
Sportclub:
HV Quintus
Sportresultaten:
2016: Nederlands kampioen C1
2021: kampioenen alternatieve competitie eredivisie Nederland
2021: 1e op European Championship Macedonië
Ambitie:
Olympische spelen behalen met het Nederlands team
Aantal Trainingsuren:
20 uur
Instagram:
Unable to load tooltip content.
Mijn Donatiedoel


Helaas speelt financiën een grote rol in de topsport wereld. Helpt u mij...

0%
Gehaald
€0,00
opgehaald
73
dagen over