0% van €2.500,00
26 DAGEN TE GAAN

David Keurentjes

Discipline:
Triathlon
Provincie:
Gelderland
Over mij:
Mijn naam is David Keurentjes, 14 jaar en ik woon in Doetinchem. Sinds twee jaar beoefen ik jeugdtriathlon bij TVA in Arnhem. Ondertussen heb ik al twee keer deelgenomen aan het NK Jeugdtriathlon. Ondanks dat ik pas twee jaar bezig ben, behoor ik al wel tot de top in mijn leeftijdsklasse. Tot Juli 2021 heb ik aan wedstrijdzwemmen gedaan en ook in deze sport behoorde ik tot de top van Nederland. Tevens was ik lid van de KNZB Plus programma bij de KNZB in Amsterdam. Ik heb de overstap naar het triathlon gemaakt, omdat ik meerdere sporten wilde gaan doen en het liefst buiten. Naast het zwemmen heb ik ook aan wielrennen gedaan en daarom leek mij de comibatie zwemmen, wielrennen en hardlopen een mooie uitdaging. Momenteel train ik ca. 10 uur in de week en doe ik mijn hardloop trainingen bij Loopland Gelderland op Olympisch sportcentrum Papendal.Dit schooljaar zit ik in Havo 2e klas en ook in een topsportklas.
Geslacht:
Man
Aangepast sporter:
Nee
RTC-CTO-NTC:
RTC
(sport)Status:
Bondsstatus
Sportclub:
TVA Arnhem
Sportresultaten:
Voorheen bronzen medaille winnaar 100 mtr rugslag junior 1 bij het NJJK ( zwemmen ) en recentelijk een 6e plek bij het Jeugd NK Triathlon
Ambitie:
Wil graag bij de volgende leeftijdsklasse kwalificeren voor het junioren EK en de jeugd Olympische Spelen en uiteindelijke het WK en Olympische Spelen halen. Om me te kunnen kwalificeren voor het EK junioren wil ik graag beschikking hebben over een carbon wielrenfiets. Nu heb ik een licht aluminium en een carbon is de volgende stap als ik mij wil blijven meten met de besten.
Aantal Trainingsuren:
10
Unable to load tooltip content.
Mijn Donatiedoel


Graag wil mijn droom verwezenlijken, een mooie loopbaan in triathlon en...

0%
Gehaald
€0,00
opgehaald
26
dagen over