52% van €1.000,00
89 DAGEN TE GAAN

Lauren Ksenia Bischot

Discipline:
Gymnastiek - Ritmische Gymnastiek
Provincie:
Noord-Holland
Over mij:
Mijn naam is Lauren Ksenia Bischot, ik ben 15 jaar oud en ben ritmische gymnaste. Ik ben begonnen met deze sport toen ik 8 jaar oud was. Ik woon in Laren en train in totaal 5 keer per week in Alkmaar, Amstelveen en Amsterdam, al met al zo’n 21 uur per week bij mijn club Ritmica RG uit Alkmaar.

Ritmische gymnastiek is een uitdagende en prachtige sport, het is niet alleen uniek maar helaas nog redelijk onbekend. Ritmische gymnastiek is een combinatie van ballet, acrobatiek en flexibiliteit. Tegelijkertijd werk ik met veel materiaal zoals een lint, bal, knots of hoepel. Als ritmische gymnast heb je veel discipline, focus, kracht maar ook ondersteuning van je coaches en ouders nodig.

Mijn droom is om naar het EK in Moskou te gaan in 2022. Daarvoor moet ik veel internationale wedstrijdervaring opdoen. Omdat ritmische gymnastiek een onbekende sport is, moet ik alles zelf bekostigen. Om mijn droom te bereiken, heb ik financiële ondersteuning en sponsoring nodig.

In de afgelopen jaren, ben ik toegelaten tot de nationale belofteselectie van de KNGU. Daarnaast heb ik ook nog een FIG en NOC-NCF status gekregen waar ik erg trots op ben.

Vanwege deze status mag ik deelnemen aan nationale en internationale wedstrijden zoals het NK, worldcup, EK’s en WK’s. Meestal zijn deze wedstrijden in het buitenland. Vanwege deze status heb ik de volledige medewerking en toestemming van mijn school gekregen om topsport te bedrijven.

Vaak komen onze ritmisch gym coaches uit het buiteland zodat ik en mijn teamgenoten ons verder kunnen ontwikkelen. Regelmatig moet ik naar de buiteland, niet alleen voor topwedstrijden maar ook voor trainingen. Zo ga ik wel eens trainen in Spanje, Duitsland en Rusland.

Naast school en ritmische gymnastiek zou ik ook heel graag willen dat deze sport meer bekend zou worden en daarom heb ik gebruik gemaakt van een schoolproject om een website en video te ontwikkelen. Om de sport nog bekender te maken heb ik deelgenomen aan de talentshow van mijn school en ben ik eerste geworden. Tevens wordt mijn naam en mijn wedstrijd uitslagen vaak in lokale kranten genoemd en ben ik een geïnterviewd in een nieuwsprogramma van een regionaal tv-station.

Ik hoop dat ik via het talentboek de financiële ondersteuning kan krijgen zodat ik mijn droom kan bereiken om naar het EK in Moskou te gaan.

Alvast super bedankt!!!

Liefs Lauren
Geslacht:
Vrouw
Aangepast sporter:
Nee
RTC-CTO-NTC:
NEE
(sport)Status:
Belofte
Sportclub:
Ritmica RG Club
Ambitie:
Mijn droom is om naar het EK in Moskou te gaan in 2022.
Aantal Trainingsuren:
20
Instagram:
Unable to load tooltip content.
Mijn Donatiedoel


Hoi! Ik ben Lauren. Ik doe Ritmisch gym. Mijn droom is om naar het EK the...

52%
Gehaald
€515,09
opgehaald
89
dagen over