6% van €10.000,00
73 DAGEN TE GAAN

cpvoetbalvrouwen

Organisatie type: Telefoonnummer:
06 52 462 123
Adres:
Rembrandtlaan 7

Postcode:
3411 GV
Over de organisatie:
Wij zijn de Stichting CP-Voetbal Vrouwen, indien nodig afgekort als CPVV. Ons uitgangspunt: voetbal is van iedereen. Ook van meiden en vrouwen met cerebrale parese (CP) of een niet-aangeboren hersenaandoening (NAH). Stichting CPVV staat voor een inclusieve samenleving, waarin mensen met een beperking vanzelfsprekend aansluiting vinden in met name de sportwereld.

Samen met meiden van over de hele wereld gaan wij meedoen aan de eerste IFCPF World Cup voor vrouwen in Spanje. Dit toernooi is een unieke kans voor de meiden om zich te meten met de wereldtop. Deelnemers zijn o.a. Japan, Spanje, Denemarken, Australië en de Verenigde Staten. 

Onze ambitie is om hier als team uit Nederland aan deel te nemen. Zowel organisatorisch als sportief wordt er hard gewerkt om deelname te realiseren en de eerste World Cup mee te nemen naar Nederland! De weg ernaar toe is daarentegen vol uitdagingen. Help jij ons mee om de reis te financieren?
Geslacht:
Vrouw
Ambitie:
De ambitie voor de periode 2021-2023 is een groeiende bewustwording van CP en NAH en de mogelijkheden van het leven met CP en NAH bij de doelgroep en de omgeving. Doel is verbinding leggen door middel van het opbouwen van een netwerk van fysiotherapeuten, sportconsulenten, revalidatieartsen, scholen en vergelijkbare professionals en organisaties.

Naamsbekendheid van de stichting vergroten door zichtbaar te zijn door middel van digitale en non-digitale middelen èn het organiseren en faciliteren van (structurele) activiteiten.

Het consolideren en gestaag laten groeien van de spelersgroep, die met plezier deelneemt aan de activiteiten die de stichting organiseert met alle positieve bijkomstigheden van dien. Doel is de spelers die in de hogere leeftijdscategorie zitten zelf ambassadeur van de verbinding te laten worden om continuïteit te waarborgen.
Website: Facebook: Instagram:
Unable to load tooltip content.
Mijn Donatiedoel


In mei 2022 spelen wij namens Nederland het eerste Wereldkampioenschap...

6%
Gehaald
€565,00
opgehaald
73
dagen over