Jouw Talentboek!

Basis informatie
Discipline:
Schaatsen - Kunstrijden
Provincie:
Noord-Brabant
Jouw Profiel informatie
Over mij:
Beste Sportliefhebber,
Graag wil ik mezelf voorstellen. Ik ben Lindsay van Zundert en ik ben het afgelopen seizoen op het NK in de Uithof in Den Haag, Nederlands Kampioen geworden in de categorie Advanced Novice. Ik ben geboren op 1 februari 2005 en ben dus 12 jaar oud. Ik woon in Etten-Leur.
Toen ik met mijn familie een weekje in de Winter Efteling - Bosrijk was had ik alleen maar interesse in het schaatsen op het kunstijsbaantje. Op mijn 7e verjaardag kreeg ik een proefles cadeau en zo is mijn passie voor het kunstrijden begonnen.
De afgelopen jaren heb ik in België getraind en daar deed ik ook aan de wedstrijden mee. In 2014 ben ik Belgisch Kampioene geworden in de categorie Miniemen. Maar ik ben natuurlijk Nederlandse en daarom liet ik mij tijdens mijn eerste Nederlands Kampioenschap van mijn beste kant zien. Met mijn lange kuur wist ik een kleine achterstand goed te maken en werd ik als jongste deelneemster de nieuwe Nederlands Kampioene. Op deze prestatie ben ik bijzonder trots. Aan het slot van het afgelopen seizoen heb ik nog mee gedaan aan de “Coupe du Printemps” in Luxemburg waar ik eindigde op een 6e plaats in een groot internationaal deelnemersveld. Met mijn lange kuur werd ik 4e.
Na het Nederlands Kampioenschap ben ik opgenomen in het Top Talentteam van Stichting Kunstrijden Nederland van Joan Haanappel. SKN zorgt voor vier fantastische trainingskampen per jaar. Waar ik al twee keer met veel plezier gebruik van heb mogen maken. Ik ben er erg dankbaar voor dat ik de kans heb gekregen hier te mogen leren van een geweldige coach Chris Howarth. Eens per jaar komt de choreograaf, Benoit Richaud.
Momenteel train ik terug in België – Wilrijk bij Ans Bockland maar natuurlijk doe ik het komende seizoen aan de Nederlandse wedstrijden mee. Komend seizoen rij ik weer in de categorie Novice Advanced. Mijn doel in deze categorie in Nederland heb ik al behaald maar wil in deze categorie ook in de buitenlandse wedstrijden mooie prestaties wegzetten. Dit jaar ga ik ook voor het eerst naar het voortgezet onderwijs in Breda. Deze school biedt vele mogelijkheden om mijn passie te combineren met school. Gemiddeld train ik zo’n 21 uur per week.
Deze zomer heb ik een stage gevolgd in Courchevel (Franse Alpen) op 1850 meter hoogte. Hier waren de buitenlandse coaches Linda van Troyen, Angelina Turenko, Benoit Richaud (choreograaf), Sergey Rosanov en Jermey Abbott. Naast mijn doel om dit jaar ook in het buitenland mooie prestaties te behalen en wedstrijdervaringen op te doen wil ik graag groeien en hard werken om volgend jaar twee nieuwe kuren weg te zetten in de categorie Junioren. Kunstrijden is een dure sport, denk hierbij aan; ijshuur, trainerskosten, wedstrijdgeld, kleding, schaatsen, vervoer en verblijf etc. Steunt u mij ook om mijn doel te halen zodat ik kan deelnemen aan buitenlandse stages, wedstrijden en prive trainingen kan volgen? Op mijn inzet kunt u rekenen!
Make my dream come true!
Bedankt voor uw vertrouwen en veel liefs,
Lindsay van ZundertGeslacht:
Vrouw
Geboortedatum:
01 feb 2005
Aangepast sporter:
Nee
RTC-CTO-NTC:
Weet Niet
(sport)Status:
Belofte
Sportclub:
FAN Eindhoven
Sportresultaten:
2014 - Goud Belgisch Kampioenschap in Lommel (België)
2017- Goud Nederlands Kampioenschap in Den Haag (Nederland)
Ambitie:
Meedoen aan de Olympische spelen
Aantal Trainingsuren:
21
Facebook:
Video url:
Unable to load tooltip content.
Mijn Donatiedoel

Afgerond
47%
Gehaald
€1.401,00
opgehaald
0
dagen over

De afgelopen twee seizoenen ben ik Nederlands Kampioen geworden in de...

Afgerond
48%
Gehaald
€720,00
opgehaald
0
dagen over
Afgerond
70%
Gehaald
€700,00
opgehaald
0
dagen over

Omdat ik na mijn ervaring aan het Wereldkampioenschap alleen nog maar...

Succesvol
100%
Gehaald
€1.500,00
opgehaald
0
dagen over

Wie helpt mij om mijn droom waar te maken en deelname aan het EK te...

Afgerond
3%
Gehaald
€50,00
opgehaald
0
dagen over
Succesvol
111%
Gehaald
€1.665,00
opgehaald
0
dagen over