Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

Melissa Van Oudenaarden

Sportdiscipline:
Karate - Karate Sparring
Provincie:
Zuid-Holland
Over mij:
Hallo ik ben Melissa van Oudenaarden, 16 jaar en ik doe aan karate kumite.

Toen ik 8 jaar was wilde ik graag net als mijn broer op karate, het begon met een keer op maandag trainen en vond dat heel leuk. Ik deed die tijd ook aan wedstrijdzwemmen en draaide daar al aan de top mee. Maar toch was er iets met karate wat mij meer aantrok dan wedstrijdzwemmen. Ik ging meerdere keren per week trainen en wist al snel mijn volgende kleur band te halen. Wedstrijdzwemmen zat er voor mij niet meer in, ik wilde alleen nog maar aan karate doen. Snel wist ik al de wedstrijd selectie te betreden en kon mij daar goed ontwikkelen. Toen ik 14 jaar was wist ik als jongste van de vereniging mijn zwarte band te halen. Dit terwijl ik ook nog hard door trainde voor de meetmomenten om te kwalificeren voor het Europees kampioenschap.

Ik wist vorig jaar een fantastisch jaar te draaien waardoor ik mij kwalificeerde voor het EK in Sofia in Bulgarije, doel 1 bereikt. In Februari was het zo ver ik zat goed in het spel, maar helaas door een foutje heb ik verloren. Ik ben nu hard aan het trainen om te kwalificeren voor de Jeugd Olympische spelen die gehouden worden in oktober 2018 in Buenos Aires.

Voor het traject om naar Buenos Aires te mogen zal ik dit jaar weer naar Kroatië moeten om daar te kwalificeren. Daarnaast zal ik ook deelnemen aan wedstrijden in Bulgarije en Italië in 2018 om punten te halen voor de WKF ranking.

Dit jaar ben ik begonnen met de opleiding HTV + politie. Wat inhoud dat ik veel moet gaan studeren maar daarnaast ook veel zal moeten sporten. Ik hoop dat u mij een handje wilt helpen om wat geld te doneren, zodat ik kan gaan sparen voor de Jeugd Olympische spelen in Buenes Aires. Voor het grootste deel de reis kosten, verblijfskosten en extra individuele trainingen.Elke donatie helpt!alvast bedankt,Melissa van Oudenaarden
Geslacht:
Vrouw
Geboortedatum:
05 apr 2001
Aangepast sporter:
Nee
RTC-CTO-NTC:
NEE
(sport)Status:
Bondsstatus
Sportclub:
Unity 99
Sportresultaten:
4x Nederlands kampioen, 1x WIKF Europees Kampioen, 3x Open d'Orleans winnaar, 2x 3e Grand Prix, deelname aan het Europees Kampioenschappen WKF.
Ambitie:
Wereld kampioen worden, en aan een echte/volwassen olympische spelen mee te doen.
Aantal Trainingsuren:
12
Website: Facebook:
Unable to load tooltip content.
Mijn Donatiedoel


In 2018 Jeugd Olympische Spelen in Buenos Aires.

Afgerond
8%
Gehaald
€155,00
opgehaald
0
dagen over