Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

Thijmen Hasselt

Discipline:
Karate - Karate Sparring
Provincie:
Overijssel
Over mij:
Ik ben Thijmen Hasselt, 14 jaar en ik doe aan karate. Nu kan ik u al horen denken "Karate, is dat niet datgene wat Jackie Chan altijd gebruikt om mensen mee neer te slaan in zijn films? Een manier om te vechten?", het antwoord daar op is: nee. Karate is een serieuze competitiesport met een sterk internationaal deelnemersveld. Een sport die ik al beoefen sinds ik zes jaar oud was.

Mijn eerste ervaring met Karate was toen mijn moeder, die zelf ook aan karate gedaan heeft, mij meenam voor een proefles. Hoewel ik nog jong was, wilde ik alles proberen wat de andere kinderen ook deden, van stoten en schoppen in de basisvorm, tot het sparren. Natuurlijk ging dit niet gelijk goed, het kostte jaren van training voor ik op mijn negende voor het eerst gevraagd werd om mee te gaan naar een wedstrijd. In het begin deed ik mee aan een paar kleinere wedstrijden in de buurt, later werden dit iets meer toernooien op nationaal niveau. Tegenwoordig is dit uitgegroeid tot een groot aantal internationale toernooien, die veelal in het buitenland worden gehouden. Omdat de wedstrijden op zaterdag zijn, maar de wegingen veelal op vrijdag, moet ik vaak hele weekenden weg voor toernooien. Dit is natuurlijk niet goedkoop, dat is waar uw hulp bij komt kijken.

Met uw bijdrage zal ik in staat zijn de karate-uitrusting te kopen die nodig is voor wedstrijden, maar ook om Europa af te reizen voor de internationale toernooien waar ik aan meedoe om uiteindelijk mijn doel te halen.
Geslacht:
Man
Geboortedatum:
10 dec 2002
Aangepast sporter:
Nee
RTC-CTO-NTC:
NEE
(sport)Status:
Belofte
Sportclub:
Karate Mossel-Boot
Sportresultaten:
Dit zijn enkele van mijn beste resultaten:
-2017: Goud op de TORA-Cup in Bremen, Duitsland
-2017: Brons op de Austrian Junior Open in Salzburg, Oostenrijk
-2016: Goud op de Nederlandse Kampioenschappen in Zoetermeer
-2016: Brons op de European Wado Cup in Siggenthal, Zwitserland
-2016: Zilver op de open de Luxembourg in Differdange, Luxemburg
-2015: Brons op de Nederlandse Kampioenschappen in Zoetermeer
-2015: Brons op de European Wado Cup in Luxemburg-Stad, Luxemburg
Ambitie:
Mijn droomdoel is om namens Nederland uit te komen op de Olympische Spelen, maar om dit te bereiken moet ik eerst andere doelen stellen. Mijn doel op dit moment is om me te kwalificeren voor de Europese Kampioenschappen Jeugd en -21 in Rusland in februari 2018.
Aantal Trainingsuren:
18
Facebook: Instagram:
Unable to load tooltip content.
Mijn Donatiedoel


Dit jaar organiseert de WKF voor het eerst de zogeheten "Youth Leagues",...

Afgerond
20%
Gehaald
€1.000,00
opgehaald
0
dagen over