Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

Job Weel

Discipline:
Jiu-Jitsu
Provincie:
Noord-Holland
Over mij:
Mijn naam is Job, ik ben geboren op 22 sep 1999 te Amsterdam en beoefen de sport Jui-Jitsu duosystem. Ik ben begonnen met wedstrijd Jui-Jitsu omdat ik tijdens de reguliere trainingen de extra uitdaging miste en meer wilde. Robert Takken (eigenaar van shi-sen-do, Budoschool Takken) bood mij de perfecte gelegenheid door een wedstrijdteam te starten. Elk wedstrijdseizoen doe ik nieuwe ervaringen op. Zo heb ik in 2016-2017 aan het Europees en Wereld Kampioenschap deel mogen nemen. Hierbij heb ik een zilvere medaille op het WK gewonnen en een 4e plek op het EK.

Duosystem houdt in dat je met jou duo een serie technieken laat zien. Deze wordt beoordeeld door de jury op realisme, snelheid, techniek en uitstraling. Het showen van onze Jui-Jitsu kundigheid aan de jury vind ik het leukst van de sport, zeker als je hier ook voor beloond wordt.

Naast mijn sport studeer ik sportkunde, leerroute SM&O. Dit staat voor Sport, Management en Ondernemen. Ik volg deze studie in Amsterdam aan de HvA en zit in het eerste jaar.
Geslacht:
Man
Geboortedatum:
22 sept 1999
Aangepast sporter:
Nee
RTC-CTO-NTC:
Weet Niet
(sport)Status:
Bondsstatus
Sportclub:
Budoschool Takken
Sportresultaten:
4 voudig Nederlands Kampioen duosystem
2e plaats Wereld Kampioenschap u21 mixed 2017
4e plaats Europees Kampioenschap u18 mixed 2016
Ambitie:
Mijn ambities liggen bij het behalen van de zwarte band, en het maximale uit de wedstrijd Jui-Jitsu halen met Goud op het WK als de absolute droom. Boven deze prestatie gerichte ambities vind ik belangrijk dat ik plezier hou in de sport die ik beoefen.
Aantal Trainingsuren:
5
Website: Facebook: Instagram:
Unable to load tooltip content.
Mijn Donatiedoel


JuiJitsu is een zelfverdedigingssport die ik uitoefen op internationaal...

Succesvol
100%
Gehaald
€250,00
opgehaald
0
dagen over

28 februari tot en met 5 maart vind de Wereld Kampioenschappen Jiu Jitsu...

Afgerond
40%
Gehaald
€300,00
opgehaald
0
dagen over