Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

Eva Olde Hampsink

Discipline:
Schaatsen - Langebaanschaatsen
Provincie:
Overijssel
Over mij:
Hoi!

Ik ben Eva Olde Hampsink, 17 jaar, uit De Pollen en schaats bij KNSB OOST RTC. Hier train ik met 9 andere supergemotiveerde meiden die hetzelfde doel hebben als ik: De beste schaatsster worden. Momenteel ben ik druk bezig met de voorbereiding van dit winterseizoen. Hiervoor train ik twee keer per dag in Enschede; fietsen, skeeleren, hardlopen, krachttraining en natuurlijk schaatsen.

Het RTC is opgericht vanuit de KNSB, met als doel om door te stromen naar de nationale top(teams). Wij zijn allemaal geselecteerd op basis van onze prestaties en de potentie die er in ons gezien wordt.

Schaatsen is mijn grootste passie en ik doe dit ook met erg veel plezier. Ik ben gedisciplineerd en heb grote wil om mezelf te blijven verbeteren. Vorig jaar heb ik de top 10 behaald op het NK spint en ik ben vastberaden deze stijgende lijn door te zetten zodat ik er dit jaar op mijn best sta bij het NK sprint en het NK Allround.

Om dit resultaat te bereiken train ik superhard en haal ik altijd het beste uit mezelf. Maar met alleen hard trainen en altijd mijn best doen kom ik er niet, want hier hangt een prijskaartje aan. Behalve een eigen bijdrage moeten we betalen voor trainingskampen, reiskosten en materiaalkosten. Zo zijn we onlangs op trainingskamp naar Inzell geweest, waar ik op alle vier de afstanden een nieuw pr (persoonlijk record) heb gereden.

Naast deze trainingen zit ik in mijn examenjaar gymnasium op CSG Het Noordik, zodat ik me ook buiten het sporten ontwikkel. Daardoor is het vrijwel onmogelijk om ernaast te werken en zo deze kosten te betalen.

Daarom vraag ik uw hulp bij het realiseren van mijn droom!

In totaal heb ik minimaal €5000,- nodig. Wilt u hierbij helpen met een grote of kleine sponsoring/donatie?
Uiteraard kan er een tegenprestatie komen, kunt u genoemd worden op social media en kan uw naam bij hoofdsponsoring op mijn wedstrijdpak komen te staan.

Voor meer informatie over ons team, onze prestaties en actueel nieuws kunt u een kijkje nemen op onze site of Facebookpagina:

www.knsboostrtc.nl
www.facebook.com/rtcknsboost

Bij interesse, vragen of opmerkingen:
Eva Olde Hampsink
Oude hoevenweg 19
7671PG De Pollen
0627334100
evaoldehampsink@gmail.com
IBAN NL91 ABNA 0499573560

Geslacht:
Vrouw
Aangepast sporter:
Nee
RTC-CTO-NTC:
RTC
(sport)Status:
Belofte
Sportclub:
KNSB OOST RTC
Sportresultaten:
Afgelopen jaar: top 10 NK sprint
Dit jaar: op alle afstanden een pr (persoonlijk record) en geplaatst voor het NK sprint
Ambitie:
Deelname NK sprint en NK allroud
Aantal Trainingsuren:
20
Facebook:
Unable to load tooltip content.
Mijn Donatiedoel


Donatiedoel voor het bekostigen van mijn eigen bijdrage, trainingskampen,...

Afgerond
28%
Gehaald
€700,55
opgehaald
0
dagen over