Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

Dylan Smulders

Discipline:
Sambo
Provincie:
Utrecht
Over mij:
Hallo allemaal,

Ik ben Dylan Smulders, ben 17 jaar en Ik beoefen sinds mijn 5e jaar judo. Sinds een jaar of vijf beoefen ik Sambo worstelen. Sambo is een combinatie van judo en worstelen en komt oorspronkelijk uit Rusland. Voor de training van Sambo beoefen ik daarnaast ook MMA en BJJ – (Brazilian Jiu Jitsu) om nog beter te kunnen worden in het Sambo worstelen. Voor mijn studie zit ik op het MBO megatronica middenkader engineering te Nieuwegein.

Sambo is een acroniem voor de Russische zin: ‘SAMozashchita Bez Oruzhiya’ of in het Nederlands: ‘Zelfverdediging Zonder Wapens’. Tot aan de officiële ingebruikneming van de term ‘SAMBO’ was de sport ook al genoemd als SAM, en later SAMOZ. De correcte, officiële, internationaal erkende Engelse naam is SAMBO.

Mijn basis in verdedigingssporten is ontstaan vanuit het judo wat ik altijd met plezier heb gedaan. Sinds 2015 ben ik Nederlands Kampioen Sambo worstelen in de leeftijdscategorie van 15 jaar en tot 18 jaar.

Door deze prestaties ben ik door de Nederlandse Sambobond geselecteerd voor het Nederlands team junioren. Hierdoor ben ik voor Nederland uitgekomen tijdens de Europese kampioenschappen in Kroatië en nu voor mag ik uitkomen op het WK junioren 2018 in Georgië.

Daarnaast worden de toernooien vaak ver over de Nederlandse grens gehouden zoals in Servië, Tsjechië, Litouwen, Hongarije, Rusland, Engeland en Kroatië e.d.

U begrijpt dit kost heel veel geld die we grotendeels zelf moeten bekostigen en om beter te kunnen worden als Samboka heb ik veel trainingsuren, trainingsstages, wedstrijduren en materialen nodig.

Mijn ambitie is dat ik als Samboka mee kan draaien in de wereldtop en op het podium te staan tussen alle Russen en Oekraïners.

Alle beetjes helpen dan ook ik hoop dan ook dat er voldoende sponsoren zijn die mij kunnen helpen om mijn doel te bereiken. Alle hulp is daarom ook welkom zodat ik mee kan draaien in de wereldtop.
Geslacht:
Man
Geboortedatum:
11 aug 2001
Aangepast sporter:
Nee
RTC-CTO-NTC:
Weet Niet
(sport)Status:
Bondsstatus
Sportclub:
Sambo Rotterdam Centrum
Sportresultaten:
2015 Goud op NK
2016 Goud op NK
2017 Goud op NK
2018 Goud op NK
2016 Brons open NK
2017 Goud open NK
2017 5e EK Kroatie
2018 Goud open NK
2018 zilver Open NK Beach Wrestling
2018 zilver Open België
2018 Deelname WK Georgië
Ambitie:
Mijn ambitie is dat ik als Samboka mee kan draaien in de wereldtop en daar op het podium te staan tussen alle Russen en Oekraïners.
Aantal Trainingsuren:
10
Website: Facebook: Instagram:
Unable to load tooltip content.
Mijn Donatiedoel


Ik wil kunnen meedraaien in de wereldtop en op het podium te staan tussen...

Afgerond
32%
Gehaald
€809,20
opgehaald
0
dagen over

Ik wil nog meer meedraaien met de wereldtop en op de eerste plaats staan...

Afgerond
0%
Gehaald
€0,00
opgehaald
0
dagen over

Wil de donatie gebruiken om om wedstrijden in het buitenland te draaien

Afgerond
0%
Gehaald
€0,00
opgehaald
0
dagen over