Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

Baanselectie Haarlem

Sportdiscipline:
Over Ons:
Baanselectie Haarlem is een opleidingsploeg voor de beste schaatstalenten van ijsbaan Haarlem. De baanselectie Haarlem is onderdeel van Schaatsacademie Noordwest. Schaatsacademie Noordwest is verantwoordelijk voor en faciliteert talentherkenning en talentontwikkeling van schaatsers in de (schaats)regio Noordwest.

De 9 talenten van de baanselectie trainen onder leiding van hoofdcoach Peter Bos, assistent trainers Jeroen Verlaan en Manon Spruit in de winter 4x per week op het ijs. Daarnaast worden er ook nog ondersteunende kracht, fiets en sprong trainingen thuis uitgevoerd. De baanselectie gaat meerdere malen per jaar op trainingskamp. Dit alles om op de momenten dat het moet zo hard mogelijk te schaatsen en de rijders hun sportieve droom na te laten jagen, op de hoogste trede van het podium staan en het daarmee beste uit zichzelf halen.
Geslacht:
Gemengd
Het team is bij elkaar sinds: :
Controleren...
mei 06 2017
Aangpepast sporter(s):
Nee
Status:
  • Nationaal
RTC-CTO-NTC:
  • Unknown
Vereniging(en):
Schaatsverenigingen van Haarlem en omstreken
Sportresultaten:
Voor komend seizoen moeten onze belangrijke piekmomenten nog gaan plaatvinden. Hopelijk kunnen wij snel over het behaalde resultaat dit seizoen meer melden. Het team heeft 4 startplekken voor het NK Sprint en Lange afstand binnen gesleept.
Ambitie:
Rijders opleiden voor de doorstroming naar het RTC. Optimaal presteren tijdens de piekmomenten van het seizoen de NK's. Enkele rijders nemen ook deel aan internationale ISU Junior World Cup wedstrijden.
Trainingsuren:
8
Website:
Facebook:
Video url:
Unable to load tooltip content.
Mijn Donatiedoel


Van 23 t/m 30 december gaat de baanselectie op trainingskamp naar Inzell...

Afgerond
67%
Gehaald
€500,00
opgehaald
0
dagen over