Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

Nikita van den Ouden

Sportdiscipline:
Triathlon
Provincie:
Zeeland
Over mij:
Hallo,
Ik ben Nikita van den Ouden, ben 18 jaar en studeer HBO management toerisme in Breda.
Ik woon in het Zeeuwse Rilland en ben elke dag aan het sporten in Oosterhout voor het wielrennen en zwemmen of Tilburg voor het hardlopen.
Mijn sport is sinds 2 jaar triathlon, daarvoor heb ik altijd wedstrijd zwemmen gedaan en met 2 Nederlandse titels en verschillende 2e en 3e plaatsen mag ik zeggen, best wel succesvol.
Dit jaar heb ik helemaal voor de triathlon gekozen en zit daarom bij het Regionale Trainingscentrum (RTC) in Brabant waar ik onder begeleiding van de bondscoach van het duathlon train. Daarnaast wil ik met het zwemmen ook nog mee blijven doen met de beste en deelnemen aan onder andere de Nederlandse Kampioenschappen. Hiervoor train ik naast het RTC triathlon ook nog bij het opleidingscentrum talenten (OCT) Brabant voor het zwemmen. Om dit alles te kunnen doen, zijn er veel financiële middelen nodig zoals vooral kleding voor zwemmen, fietsen en hardlopen, materiaal, racefiets, MTB, wedstrijdlicenties noem maar op. In februari gaan we voor een leerzame trainingsstage naar Mallorca. Om zo een goede voorbereiding te leggen voor het komende seizoen waar mijn doel internationale wedstrijden zijn, maar voor zo’n trainingsstage ben je al gauw honderden euro’s kwijt voor ticket, fiets en overnachting. Daarom zou het mij enorm helpen om wat financiële steun te krijgen, alle beetjes helpen.
Geslacht:
Vrouw
Aangepast sporter:
Nee
RTC-CTO-NTC:
RTC
(sport)Status:
Belofte
Sportclub:
TVS'90 en OZ&PC de Warande
Sportresultaten:
Goud op NK openwater 5km vrij Oosterhout
Goud op NK openwater 2.5km vrij Oss
Zilver op NJK 400 wisselslag Utrecht
Zilver op NK openwater 3km schoolslag Oirschot
Brons op NK jeugd 200 wissel Eindhoven
Brons op NK jeugd 400 wissel Amsterdam
Brons op junioren jeugd circuit triathlon
Ambitie:
Voor aankomend jaar is mijn doel om een internationale wedstrijd voor de triathlon mee te doen. Uiteindelijk is het droomdoel om ook aan EK's of misschien zelfs WK's mee te doen.
Aantal Trainingsuren:
15
Facebook: Instagram: Video url:
Unable to load tooltip content.
Mijn Donatiedoel


Na Nederlands kampioen en meerdere malen 2e en 3e geweest te zijn, heb ik...

Afgerond
1%
Gehaald
€20,00
opgehaald
0
dagen over