Succesvol
0 DAGEN TE GAAN

Eddie Mulumba

Discipline:
IJshockey
Provincie:
Noord-Holland
Over mij:
Hallo!

Ik ben Eddie Mulumba en ik zit bij Alcmaria Flames op ijshockey! Ik ben 13 jaar oud en zit in de tweede klas van de havo, in Hoofddorp. Mijn moeder komt uit Somalië en woont in Amstelveen en mijn vader woont in Oeganda. Toen ik anderhalf was ben ik uit huis geplaatst omdat mijn moeder niet voor mij kon zorgen. Via een crisisopvang en een gezinshuis in Amsterdam ben ik uiteindelijk op mijn vierde bij mijn lieve pleegmoeder Irene en pleegzus Natalia terechtgekomen.

Sporten is voor mij een heel belangrijke uitlaatklep. Toen ik negen was heb ik meegedaan aan een ijshockey clinic in Amsterdam op een verjaardagsfeestje. Het was echt helemaal fantastisch! Na lang aandringen bij Irene mocht ik er op en werd ik lid van Amstel Tijgers in Amsterdam. Het is een fantastische, dynamische sport waar ik al mijn energie in kwijt kan en als ik op het ijs sta vergeet ik mijn verdriet en boosheid dat ik niet bij mijn moeder, broers en zussen kan zijn. IJshockey is spannend en snel, het is complex door het schaatsen en stickhandeling tegelijk en dat vind ik geweldig. Ik speel nu drie jaar en ik word alsmaar beter: als ik hard blijf trainen kan ik volgens mijn trainer mogelijk in het buitenland gaan spelen!

Het kost duizenden euro's om dit te bereiken: reiskosten, materiaalkosten, trainingskampen en toernooien. Wil je me hierbij helpen??
Geslacht:
Man
Geboortedatum:
02 okt 2004
Aangepast sporter:
Nee
RTC-CTO-NTC:
NEE
(sport)Status:
Belofte
Sportclub:
Red Eagles Den Bosch
Sportresultaten:
De gevraagde investering ligt nu in de ontwikkeling van Eddies talent. Zo leert hij tijdens alle trainingen en (internationale) kampen technieken die zijn behendigheid, kracht en coördinatie verbeteren. Hij ontwikkelt het schaatsen, stickhandeling, passing en schieten snel en werkt hard aan zijn ijshockeyintelligentie. Grote resultaten liggen in het verschiet.

Voorlopige resultaten:
Toernooi Nederland Dordrecht 2017: 2de plek
Internationaal toernooi Mechelen 2017: 3de plek (winnend goal gescoord)
Internationaal toernooi Nice 2017: 3de plek
Ambitie:
Mijn grootste droom is om te gaan spelen in de buitenlandse competitie. Ik zou het liefst bij een Duitse club gaan spelen, daar mijn school afmaken en me tegelijkertijd helemaal te storten op een carrière in ijshockey.
Aantal Trainingsuren:
5
Facebook:
Unable to load tooltip content.
Mijn Donatiedoel


Naast de gewone trainingen heb ik bijna elke zaterdag een extra training...

Succesvol
263%
Gehaald
€1.840,00
opgehaald
0
dagen over

Eddie wil zich graag verder ontwikkelen in het ijshockey. Zijn...

Succesvol
100%
Gehaald
€1.500,00
opgehaald
0
dagen over