Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

Damian 4 Gold !

Discipline:
Jiu-Jitsu
Provincie:
Utrecht
Over mij:
Hallo , mijn naam is Damian Bitter. Ik ben 17 jaar en ik ben een fanatiek JIU JITSU beoefenaar.
JIU JITSU betekent letterlijk "de kunst van de zelfverdediging" Toen ik begon in 2011 en het erg leuk vond heb ik mijn doel gesteld En dat is wereldkampioen worden. Ik ben deze sport gaan doen doordat vrienden van mij er ook op zaten en zij dachten dat ik het wel leuk zou vinden. Ze hadden gelijk! Ik ben onderaan begonnen met 1x in de week trainen. Gaandeweg werd mij gezegd dat ik talent had en dat ik eens kon proberen om aan een toernooi mee te doen. Ik heb reeds vele regionale en kwalificatie wedstrijden gewonnen en vorig jaar kwam alles in een stroomversnelling nadat ik in oktober het Open Duitse Kampioenschap won en mij plaatste voor het EK van november j.l. Door een overtuigende overwinning op de toen regerend wereldkampioen in de finale heb ik het EK gewonnen. Ik ben nu een trotse Europees Kampioen! Hierdoor heb ik nog meer motivatie gekregen om mijn doel te behalen. Ik train 5-6 dagen per week. Noodzakelijk om het hoge niveau aan te kunnen.
Ik volg momenteel een opleiding aan de sportacademie in Amersfoort. Hierbij ligt het accent op sporten. Maar ook leer ik hoe ik management toe kan passen in de sport.
Als ik de opleiding afgerond heb kan ik diverse kanten op. Daarin heb ik nog geen keus gemaakt. Al vind ik bewegingsleer erg boeiend.
Maar nu eerst wereld kampioen worden! Helpt u mij om mijn doel te halen?
Geslacht:
Man
Geboortedatum:
10 jan 2001
Aangepast sporter:
Nee
RTC-CTO-NTC:
Weet Niet
(sport)Status:
Internationaal
Sportclub:
Sportschool van Diermen
Sportresultaten:
Nederlands Kampioen '13-'14-'15 &'16, allen in Almere
1e plaats Open Duits Kampioenschap 2017, Gelsenkirchen(telt mee voor kwalificatie EK/WK)
Europees Kampioen 2017 Boekarest, Roemenie
Ambitie:
Mijn ultieme doel is om Wereldkampioen Jiu Jitsu te worden. Op dit moment heb ik de prestaties geleverd om mij daarvoor te plaatsen( winst EK 2017) Dit jaar is het WK in Abu Dahbi (Quatar) en daar ga ik tot het uiterste om de titel te behalen!
Aantal Trainingsuren:
8-10 uur per week
Unable to load tooltip content.
Mijn Donatiedoel


Deelname WK Jiu Jitsu 2018 in Abu Dhabi. Om de hoge kosten te drukken...

Afgerond
48%
Gehaald
€715,00
opgehaald
0
dagen over