Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

Acroduo Emma & Sanne

Discipline:
Gymnastiek
Over Ons:
Wij zijn Emma Heitbrink uit Zwolle en Sanne van Dalfsen uit Genemuiden. Sinds half oktober 2017 vormen wij met Acrobatische Gymnastiek een damespaar in de A jeugd.

Acrogym is een prachtige sport waarin dans, ballet, turnen, lenigheid, kracht, acrobatiek, concentratie en vertrouwen in je partner samen komen. Als je dit allemaal samenvoegt krijg je een dynamische (tempo) oefening te zien die bol staan van bijvoorbeeld salto’s en flikflaks, maar ook een oefening (balans) die veel lenigheid en kracht vergt. Deze oefeningen worden gedaan op een combinatie van opzwepende en wat rustigere muziek.

Wij trainen allebei al een aantal jaren bij Sportacrobatiek Zwolle. In verschillende team samenstellingen hebben we de afgelopen jaren al deelgenomen aan NK’s en Sanne heeft ook deelgenomen aan het EK afgelopen oktober in Polen.

Afgelopen december hadden wij onze allereerste wedstrijd samen als team. Dit was gelijk ook de 1e kwalificatiewedstrijd voor het WK Acrogym. Tijdens deze wedstrijd behaalden wij het lage WK limiet. Twee weken later behaalden we tijdens het 2e kwalificatiemoment het hoge WK limiet. Hiermee verzekerden wij ons van deelname aan het WK Acrogym in Antwerpen in april 2018!
Wij zijn enorm trots dat wij 1 van de 2 damesparen zijn in onze categorie die Nederland mogen gaan vertegenwoordigen tijdens het WK Acrogym!

Maar….deelname aan het WK is niet zomaar iets. Omdat je weet dat je daaraan mee gaat doen betekent niet dat je maar je tijd af gaat zitten wachten. Wij willen daar echt staan en uitblinken tussen de overige 39 teams in onze categorie en zorgen dat wij 1 van de 8 teams zijn die de finale gaan halen! Het betekent dus, buiten vele uren per week trainen, veel meer. Zo krijgen we trainingen van toptrainers vanuit de hele wereld zoals Engeland en Rusland en krijgen wij extra choreografie trainingen. Maar ook volgen wij trainingen bij andere verenigingen. Omdat wij een nieuw team zijn gaan wij ook extra wedstrijdervaring opdoen op een buitenlands toernooi.

Maar nu we het toch over een aantal kosten hebben: helaas is Acrogym geen officiële Olympische sport. Dit bekent dat de Nationale Bond de KNGU (Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie) niet meebetaald. Alle kosten zoals reiskosten, verblijfkosten van de Nederlandse delegatie, alle kosten die we maken om alle benodigde papieren en wedstrijdpassen aan te vragen, inschrijfgelden voor de wedstrijden, extra trainingen van toptrainers en kleding komen voor eigen rekening.

U begrijpt waarschijnlijk wel dat dit een behoorlijke aanslag is op het budget van onze ouders. Wij zijn supertrots en dankbaar dat wij deze kans krijgen. Om deze reden starten wij ook met deze crowdfunding. Via deze weg willen wij u dan ook vragen om een donatie. Wij zijn echt blij met elke bijdrage.
Op deze manier kunnen wij ons focussen op de trainingen en het perfectioneren van onze oefeningen en kunnen wij ervoor zorgen dat wij stralend en met trots Nederland mogen vertegenwoordigen op het WK!!


Geslacht:
Vrouw
Het team is bij elkaar sinds: :
Controleren...
okt 21 2017
Aangpepast sporter(s):
Nee
Status:
  • Bondsstatus
Vereniging(en):
Sportacrobatiek Zwolle
Sportresultaten:
Sanne: 2017: Nederlands Kampioen A jeugd; 16e plaats EK Acrogym Polen
Emma: 2017: 8e plaats NK; 2016: 5e plaats NK
Ambitie:
Een podiumplaats behalen op het WK
Trainingsuren:
12-15 uur per week
Facebook:
Unable to load tooltip content.
Mijn Donatiedoel


In april 2018 nemen wij deel aan het Wereldkampioenschap Acrobatische...

Afgerond
50%
Gehaald
€992,50
opgehaald
0
dagen over