Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

Acro trio Myrthe, Nova & Arjenne

Discipline:
Gymnastiek
Over Ons:
Wij zijn Myrthe (15), Nova (15) en Arjenne (12) en zijn sinds oktober 2017 een trio bij de A-jeugd. Wij trainen ongeveer 18 uren per week bij de Acro Academy Noord-Nederland (AANN).
Acrogym is een combinatie van turnen, dans, acrobatiek, lenigheid en kracht. Een wedstrijd bestaat uit 2 oefeningen: tempo (dynamisch) en balans. In de tempo-oefening wordt de bovenpartner de lucht in gegooid en maakt de salto's en heeft het volste vertrouwen in de onderpartners die haar weer vangen.
De balansoefening is rustiger en heeft acrobatische elementen die veel concentratie, kracht en lenigheid vereisen.

Deze prachtige sport beoefenen we al een aantal jaren, maar sinds oktober vorig jaar trainen we samen. Vorig jaar hebben Arjenne en Myrthe al deelgenomen aan het EK en behaalden daar in de finale een 8e plek. Ook Nova heeft op nationaal niveau al laten zien dat ze bij de top hoort.

In december vorig jaar hebben we tijdens de kwalificatiewedstrijden de limieten gehaald om voor Nederland te mogen deelnemen aan de Wereld Kampioenschappen. Op 4 en 5 april zijn wij in Antwerpen en willen daar schitteren tijdens het WK! Maar....
dat brengt de nodige kosten met zich. Acrogym is geen Olympische sport en dat betekent dat de KNGU de kosten niet draagt. Alles moet zelf betaald worden. Denk daarbij aan een trainingsstage van een Russische topcoach, wedstrijdkleding, de reis- en verblijfkosten, inschrijfgeld, de kosten voor aanvraag van de wedstrijdpassen, jurykosten, etc.

We zijn enorm trots dat we mogen deelnemen aan het WK acrogym en gaan de komende weken nog hard trainen om een zo goed mogelijk resultaat te halen. Ons doel is een finaleplek!!
En daarom deze crowdfunding. Help ons om onze droom te verwezenlijken. We zijn blij met elke donatie!!


Geslacht:
Vrouw
Het team is bij elkaar sinds: :
Controleren...
okt 15 2017
Aangpepast sporter(s):
Nee
Status:
  • Bondsstatus
RTC-CTO-NTC:
  • Unknown
Vereniging(en):
Acro Academy Noord-Nederland (AANN)
Sportresultaten:
Arjenne en Myrthe: in 2017 Nederlands kampioen en bij EK 8e
Nova: 3e bij NK
Als team alleen nog maar de kwalificatiewedstrijden gedaan.
Ambitie:
De finale van het WK acrogym behalen.
Trainingsuren:
18
Facebook:
Unable to load tooltip content.
Mijn Donatiedoel


Wij zijn Myrthe (15), Nova (15) en Arjenne (12) en zijn sinds oktober...

Afgerond
7%
Gehaald
€97,50
opgehaald
0
dagen over