Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

Acro team Zoë, Lotte en Lynn

Discipline:
Gymnastiek
Over Ons:
Zoë de Wit(13), Lotte van Vugt(16) en Lynn de Bock(15) zijn sinds juni 2017 een team. Zoë was eerst bovenpartner in een mixpair in de junioren 2 en Lotte en Lynn waren onderpartner, ieder in een ander jeugd team (11-16 jaar). Zoë is haar acro-carrière in België begonnen en is 5 jaar geleden naar Den Bosch verhuisd en bij Flik-Flak verder gegaan. Lotte is 4 jaar geleden met acrogym begonnen bij Flik-Flak, eerst nog in combinatie met voetbal, maar 1,5 jaar geleden heeft ze besloten om zich volledig aan het acrogymmen te wijden en Lynn is als turnster bij de Samensprong in Prinsenbeek begonnen, daarna bij Bredagym overgestapt op acrogym en is 1,5 jaar geleden gestart bij Flik-Flak. Lotte en Lynn die beide dezelfde combinatie van grote kracht en elegantie bezitten passen perfect bij de onverschrokken inzet en mooie uitstraling van Zoë! Met deze prachtige combinatie hebben deze meiden de overstap naar junioren 2 (13-19 jaar) waar kunnen maken door zich te plaatsen voor het WK 2018 in Antwerpen!
Deelname aan het WK brengt de nodige kosten met zich mee, omdat Acrogym geen Olympische sport is wordt de sport niet financieel ondersteund door de KNGU. Het wordt wel vanuit de KNGU geregeld. Dit betekent dat alles zelf bekostigd moet worden. Denk daarbij aan de wedstrijdkleding, de reis- en verblijfkosten, trainingsstages, inschrijfgeld, de kosten voor aanvraag van de wedstrijdpassen, jurykosten, etc.

Wij zouden het daarom heel erg waarderen als we hierin gesteund worden door iedereen die ons wil helpen om op het WK te gaan knallen!
Geslacht:
Vrouw
Het team is bij elkaar sinds: :
Controleren...
juni 16 2017
Aangpepast sporter(s):
Nee
Status:
  • Bondsstatus
Vereniging(en):
Acro Flik-Flak Den Bosch
Sportresultaten:
Wk plaatsingswedstrijden driemaal 1e plaats
FIAC Piurs 2018 4e plaats
Ambitie:
Op het WK de finale halen!
Trainingsuren:
18-20 uur per week
Facebook: Instagram: Video url:
Unable to load tooltip content.
Mijn Donatiedoel


Op 8,9 en 10 april doen we mee aan het WK acro. Hier zijn we super trots...

Afgerond
60%
Gehaald
€1.798,00
opgehaald
0
dagen over