Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

Acro Team Ismay Kaya en Zola

Discipline:
Gymnastiek
Over Ons:
Wij zijn Team IKZ, Ismay de Wit (11), Kaya Honders (15) en Zola Vorstius Kruijff (15). Wij zijn een damestrio in de A-jeugd en zijn sinds juni 2017 voor de tweede keer bij elkaar. 2 jaar geleden waren we ook al een team in de A-pupillen en zijn toen Nederlands kampioen geworden.
Ismay doet al sinds haar 4de aan turnen. Eerst aan dames turnen bij de Gympies in Keerbergen, in België. Vijf jaar geleden is ze naar Nederland verhuisd en is ze bij Flik-Flak in Den Bosch begonnen. Eerst met dames turnen maar heeft na een half jaar de overstap naar acro gemaakt.
Ook Kaya is jong begonnen met turnen. Door een vriendin die bij acro ging kijken is ze ook gaan kijken en later gaan mee trainen. Acro is echt haar sport. Haar motivatie om elke keer te gaan trainen is het team en het doel waar je naartoe traint, zoals het komende WK in Antwerpen. Voor Kaya is het de 2e keer dat ze aan een WK deelneemt.
Zola turnt vanaf haar 8e en is 5 jaar geleden begonnen met acro. Eerst bij Breda Gym en sinds haar 13e bij Flik-Flak in Den Bosch. Ze vind het fijn om als team te trainen omdat je elkaar motiveert en steunt. Zola vindt het af en toe wel zwaar om school en 18 uur trainen per week te combineren.
Ook al is het WK deze keer relatief dichtbij, deelnemen aan het WK brengt de nodige kosten met zich mee. Acro is geen Olympische sport, waardoor de sport niet financieel ondersteund wordt door de KNGU. Het wordt wel vanuit de KNGU geregeld. Dit betekent dat alles zelf bekostigd moet worden. Denk daarbij aan de wedstrijdpakjes, reiskosten, verblijfskosten, trainingsstages, inschrijfgeld, jurykosten, etc.

Met jullie support en dankzij jullie financiële steun kunnen we ons doel bereiken en gaan we er een mooi WK van maken!
Geslacht:
Vrouw
Het team is bij elkaar sinds: :
Controleren...
juli 01 2017
Aangpepast sporter(s):
Nee
Status:
  • Bondsstatus
RTC-CTO-NTC:
  • Unknown
Vereniging(en):
Flik-Flak Den Bosch
Sportresultaten:
2016:
Nederlands Kampioen A-pupillen dames trio

2018:
Plaatsing WK 2018: 1e NL team jeugd dames trio
Brabants Kampioen: A-jeugd dames trio
FIAC (Puurs-BE): 5e jeugd dames trio
Ambitie:
Een finaleplaats halen op het WK.
Trainingsuren:
18-20
Unable to load tooltip content.
Mijn Donatiedoel


Op 4 en 5 april doen wij mee aan het WK Acro in Antwerpen. Met jullie...

Afgerond
35%
Gehaald
€1.040,00
opgehaald
0
dagen over