Jadey Walda

Discipline:
Gymnastiek - Turnen
Provincie:
Over mij:
Hoi, Mijn naam is Jadey Walda en ik ben net 10 jaar geworden. Ik turn bij EOC Oosterhout en ben daar begonnen toen bijna 5 jaar was. Al snel bleek dat ik wel talent had en stroomde ik door naar de Selectie groep en later de Wedstrijd groep. De turnhal is mijn 2de huis, het liefst ben ik daar elke dag te vinden. Turnen is mijn grootste passie!

Momenteel turn ik op het hoogste niveau in mijn leeftijdsklasse, ik train nu de ene week 4 keer in de week en de andere week 5 keer waarvan 1 dag 2 training een ochtend en avond training.

Mijn doel is toch wel om ooit op de Olympische spelen te komen, maar daarvoor heb ik nog een hele lange maar leuke weg te gaan.
Ik ben gaan crowdfunden omdat turnen een erg dure sport is en omdat ik heel graag stapje voor stapje bij mijn doel wil komen. De Olympische spelen!

Kosten zijn bijvoorbeeld:

- vervoerskosten naar de wedstrijden

- trainings pakken, turnpakken, leertjes, lusjes, polsbandjes e.d.

- Trainingsattributen

- Overnachtingen als mijn wedstrijd te ver weg is.

Zelf spaar ik hard en gebruik ik meestal al mijn verjaardagsgeld en zakgeld om turnspullen te kopen en natuurlijk betalen mijn ouders de meeste dingen. Van mijn laatste verjaardagsgeld heb ik bijvoorbeeld een Airtrack gekocht zodat ik thuis ook weer meer dingen kan trainen op de dagen dat ik nog niet train.

Ik zou als ik straks naar de middelbare school ga graag naar een speciale LOOT school gaan zodat ik mijn school en mijn passie (turnen) nog beter kan combineren.

Als tegenprestatie doe ik natuurlijk mijn uiterste best, maar zou bijvoorbeeld ook het bedrijf of de naam van de donateur kunnen vermelden op mijn instagram, facebook of Youtube!

- https://www.instagram.com/turnjadey/
- https://www.facebook.com/jadeywalda/
- https://www.youtube.com/channel/UCeqhtly8tBN0kmw19NcCIMw

Afgelopen seizoen was mijn eerste wedstrijd jaar en wat heb ik daar van genoten! Met als Toppunt toch wel dat ik Nederlands Kampioen ben geworden op het onderdeel vloer en dat ik samen met mijn team van District Zuid eerste ben geworden in Ahoy!

Dit seizoen ga ik weer lekker knallen en ik ben begin dit jaar al Regio Kampioen geworden! Dat het maar een leuk en sportief jaar mag worden!
Geslacht:
Vrouw
Geboortedatum:
24 jan 2008
Aangepast sporter:
Nee
(sport)Status:
Belofte
Sportclub:
EOC Oosterhout
Sportresultaten:
2017 Goud op NK toestelfinale Vloer
2017 Zilver op NK toestelfinale Balk
2017 Goud op Districtsteam Wedstrijd in Ahoy
2018 Goud op Regio Finale Regio Zuid West Nederland
Ambitie:
Mijn ultieme doel is de Olympische spelen! En ondertussen keihard knallen en genieten!
Aantal Trainingsuren:
13
Facebook: Instagram: Video url:
Unable to load tooltip content.