Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

Bredi Slinkers

Discipline:
Worstelen
Provincie:
Utrecht
Over mij:
Hallo mijn naam is Bredi Slinkers,

Ik kom uit Utrecht, ben 14 jaar oud en ben worstelaar bij De Halter Utrecht. Ik maak deel uit van het Nederlands Cadetten Team en om zover te komen ben ik op mijn 5e begonnen met trainen. Ik train 4 a 5 dagen per week en doe dit met veel plezier en hoop ooit de Olympische Spelen te kunnen halen. Ik doe een VMBO opleiding en hoop deze over 2 jaar af te kunnen ronden. Worstelen is voor mij de mooiste sport in de wereld, je moet gewoon alles in huis hebben en kan je nooit verstoppen. Het is dan ook wetenschappelijk bewezen de zwaarste sport ter wereld. Daar ga ik voor :-)
Geslacht:
Man
Geboortedatum:
18 nov 2003
Aangepast sporter:
Nee
RTC-CTO-NTC:
RTC
(sport)Status:
Belofte
Sportclub:
De Halter Utrecht
Sportresultaten:
1e plaats Vennecup Denemarken, 1e plaats Malercup Denemarken, 1 plaats Romercup Duitsland, 2e plaats Brandenburgercup Duitsland, 2e plaats Grand Prix van Chomutov Tjechie. Deze resultaten zijn allen behaald als 1e jaars cadet. Deze categorie is 2001 tot 2003. November 2003 is dus de aller jongste
Ambitie:
Mijn ambitie is om in april op de Europese kampioenschappen voor cadetten in Kiev Ukraine een zo hoog mogelijke plaatsing te behalen en vervolgens in juni op de Europese kampioenschappen Schoolboys te Györ Hongarije te gaan voor goud. Uiteindelijk zijn de Olympische Spelen 2024 mijn hoofddoel.
Aantal Trainingsuren:
Ik train tussen de 10 en 14 uur per week
Facebook: Instagram: Video url:
Unable to load tooltip content.
Mijn Donatiedoel


Ik ben geselecteerd om in juli 2019 deel te nemen aan de Youth Olympic...

Afgerond
0%
Gehaald
€0,00
opgehaald
0
dagen over