Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

Europees Kampioenschap Optimist zeilen 2018

Discipline:
Zeilen
Over Ons:
Het Europees Kampioenschap Optimist zeilen 2018 is een uniek evenement omdat het in Scheveningen is, tegelijkertijd met de finish van de Volvo Ocean Race. De zeilhelden van nu én de talenten van nu op hetzelfde water van 23 tot en 30 juni 2018.
Ruim 260 zeilers uit 40 landen in de leeftijd van 11 tot en met 15 jaar zeilen 5 dagen voor de kust van Scheveningen om de Europese titel. Kids die met veel plezier en passie de zee op gaan in hun Optimist om wedstrijden te zeilen, hoe gaaf is dat!
2 jaar geleden heeft Nederland het bid gewonnen om het EK te organiseren en sindsdien zijn we met vele vrijwilligers bezig dit prachtige evenement te organiseren. De laatste loodjes op weg naar een geweldige week in Scheveningen. Be there!
Geslacht:
Gemengd
Het team is bij elkaar sinds: :
Controleren...
mei 01 2017
Aangpepast sporter(s):
Nee
Status:
  • Internationaal
RTC-CTO-NTC:
  • NTC
Vereniging(en):
Optimist Club Nederland
Sportresultaten:
Alle landen mogen maximaal 7 zeilers afvaardigen en Nederland als organiserend land 14 zeilers. Het moeten gemengde teams zijn van jongens en meisjes die bij de top horen van hun land.
Ambitie:
Wij willen een Europees Kampioenschap organiseren voor de zeilers met goede wedstrijden en een week om nooit meer te vergeten. Internationale vriendschappen, veel plezier en de ambitie om ooit ook de Oceanen te bedwingen.
Op de kant een geweldige en sportieve sfeer met prachtig weer en herinneringen. Dat de beste moge winnen en het zou natuurlijk mooi zijn als een Nederlandse zeiler gaat winnen.
Trainingsuren:
-
Website: Facebook: Twitter: Video url:
Unable to load tooltip content.
Mijn Donatiedoel


De absolute top van het jeugdzeilen strijdt van 23 tot en met 30 juni in...

Afgerond
1%
Gehaald
€148,75
opgehaald
0
dagen over