Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

Rianne van Zijp

Sportdiscipline:
Bowling
Provincie:
Zuid-Holland
Over mij:
Hallo iedereen,
Ik wil mij langs deze weg aan u voorstellen, mijn naam is Rianne van Zijp, ik ben 20 jaar oud en ik ben geboren en getogen in Schiedam. Momenteel studeer ik Business Administration in Hotel Management aan Hotelschool the Hague, een opleiding die ik naar verwachting in 2019 zal afronden. Vanaf jongs af aan ben ik al in de bowling te vinden, maar sinds 2012 ben ik zelf ook weer fanatiek aan het bowlen geslagen. Ik ben hard aan de slag gegaan om mij technisch, mentaal en tactisch te verbeteren en dat loonde ook. De afgelopen jaren maakte ik namelijk deel uit van de Nederlandse Jeugd Selectie en werd daarvoor in 2016 ook uitgezonden naar het EK Jeugd in Reykjavik, IJsland. Na het EK vertrok ik naar Spanje voor mijn praktijkstage van een halfjaar en sinds ik terug ben in Nederland heb ik mij compleet toegelegd op de voorbereiding voor mijn ultieme doel, het WK Jeugd. Hiervoor train ik wekelijks 3 keer in de sportschool en 4 keer op de bowlingbaan naast mijn wedstrijden die plaatsvinden in het weekend.

Nu heb ik te horen gekregen dat ik inderdaad in juli 2018 Nederland weer mag gaan vertegenwoordigen op het WK Jeugd in Detroit, USA. Een hele eer, maar helaas zijn wij genoodzaakt alles zelf te betalen omdat de Nederlandse Bowling Federatie niet genoeg subsidie krijgt om dit evenement te vergoeden. De eigen bijdrage zal oplopen tot ongeveer €3900, een behoorlijk groot bedrag, en daarom vraag ik jullie om hulp. Daarnaast moet mijn materiaal natuurlijk voor zo’n evenement ook tip top in orde zijn en daar hangt ook een aardig prijskaartje aan.

Via mijn Social Media kanalen zal ik alle donateurs op de hoogte houden van mijn voorbereiding en mijn uiteindelijke reis naar Detroit. En bij donaties van bedrijven, die dit zouden willen, zal ik de bedrijfsnaam ook noemen bij berichten op mijn pagina’s.

Steun mij in mijn 'Road to Detroit' zodat ik Nederland trots kan maken op het WK Jeugd, elke bijdrage wordt erg gewaardeerd!
Geslacht:
Vrouw
(sport)Status:
Nationaal
Sportclub:
BV Westerpark
Sportresultaten:
2017-2018: Nummer 1 YET-klassement (19-21)
2017-2018: Zilver NK Jong Senioren Doubles
2017-2018: Winnaar 2 Senioren toernooien (singles) (Van der Zwan & Open Leiderdorps)
2016-2017: Zilver NK Jong Senioren Doubles
2015-2016: Goud NK Junioren Doubles & Zilver NK Junioren Singles
Ambitie:
Ik wil het beste uit mijzelf halen op het WK Jeugd!
Facebook: Instagram:
Unable to load tooltip content.
Mijn Donatiedoel


Van 24 Juli tot 3 Augustus worden in Detroit, USA, de Wereld...

Afgerond
30%
Gehaald
€910,00
opgehaald
0
dagen over