Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

Bryan Zonderop

Discipline:
Taekwondo - Taekwondo Sparring
Provincie:
Zuid-Holland
Over mij:
Ik ben Bryan Zonderop ik ben 18 jaar geworden op 1 jan 2018 ik doe van af mijn achtste Taekwondo. ik ben Taekwondo gaan doen om dat mijn zus het ook deed en ik dacht o dat ken ik ook, mijn zus is inmiddels gestopt. Omdat het mijn ambitie is om aan het EK en WK en de Olympische spelen mee doen besteed ik heel veel tijd in mijn trainingen op het moment train ik vijf dagen in de week maar naar aanloop van een groot int. toernooi train ik zes dagen in de week. Voor 2017 deed ik alleen mee aan nationale wedstrijden en sinds 2017 doe ik voor een groot deel int.wedstrijden en omdat ik een Loot leerling ben is dat met mijn school geen probleem ik zit op het scala college in Alphen aan de Rijn in Havo 4
Geslacht:
Man
Geboortedatum:
01 jan 2000
Aangepast sporter:
Nee
RTC-CTO-NTC:
RTC
(sport)Status:
Nationaal
Sportclub:
Taekwondoschool de Tombe
Sportresultaten:
Voor 2017 ben ik drie keer Nederlands kampioen geweest (2014 / 2015 / 2016 ) in 2017 ben ik int.wedstrijden en G1 en G2 wedstrijden gaan doen ik won op het ONK Brons, Open Belgie Zilver, Open Germany Goud, en op het Open Austria ook Goud, na deze resultaten werd ik op geroepen voor de Nederlandse selectie zodat ik in november aan de Europese kampioenschappen in Cyprus mee deed waar ik vierde werd. Op 31 Dec. stond ik in de Taekwondo database op plaats 10 van de World ranking en op plaats 5 van de Europese ranking . Op 1 Jan. ben ik overgestapt naar de senioren waar ik op 13 Jan weer Nederlands kampioen ben geworden.
Ambitie:
Op een EK en WK en op de Olypische spelen met of achter de Nederlandse vlag te lopen en daar prima resultaten neer te zetten.
Aantal Trainingsuren:
tussen de tien en vijftien trainingsuren
Facebook:
Unable to load tooltip content.
Mijn Donatiedoel


Mijn doel is EK’s,WK’s en Olympische spelen, omdat te halen zal ik mij...

Afgerond
14%
Gehaald
€425,00
opgehaald
0
dagen over