Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

Mens 2X WUC Shanghai

Discipline:
Roeien
Over Ons:
Wij, Lars en Louis, zijn twee roeiers uit Delft. Roeien doen we allebei naast onze studie werktuigbouwkunde aan de Technische Universiteit Delft. Binnen onze club zitten we in het hoogst haalbare team en hiervoor trainen we ca 10 keer per week. Het roeien is een belangrijk onderdeel van ons leven en we zijn beiden erg gemotiveerd om zo ver mogelijk te komen binnen de roeisport, hieruit is ook ons gezamenlijke doel voor 2018 ontstaan. Namelijk om op de World University Championships in Shanghai te starten in het zware mannen dubbeltwee veld (M2x).

Op het WUC kunnen we ons meten met de subtop van de wereld, iets wat tijdens wedstrijden in Nederland niet vaak voorkomt en wat ons wel kan helpen om de laatste stap naar het top niveau binnen Nederland te maken. Het WUC zal plaatsvinden van 10 tot 12 augustus 2018. We trainen sinds april samen en afgelopen juni hebben we ons gekwalificeerd en wordt dit doel werkelijkheid! Ons doel op deze wedstrijd is een medaille halen in de de A-finale halen welke wordt uitgezonden op Eurosport. Met deze internationale wedstrijd komen echter hoge kosten kijken, zo kunnen we niet onze eigen boot en riemen meenemen en moet dit ter plekke gehuurd worden en uiteraard zijn er vliegtickets, visa en verblijf wat ook niet goedkoop is.

Onze hoofdsponsor Horticoop zal een bedrag van €1000 sponsoren, waar we erg blij mee zijn! Daarnaast leggen we een eigen bijdrage in van €500. De overige kosten (€2000) proberen we te dekken doormiddel van deze crowdfunding pagina. Op 6 augustus zullen we met z’n drieën afreizen naar Shanghai; twee roeiers en onze coach Jente.

Overzicht van de kosten per persoon:
Reiskosten €700
Visum €147
Huur materiaal €130
Verblijf €420
Inschrijfgeld €50
Totaal €1447
Geslacht:
Man
Het team is bij elkaar sinds: :
Controleren...
apr 21 2018
Aangpepast sporter(s):
Nee
Status:
  • Internationaal
RTC-CTO-NTC:
  • NTC
Vereniging(en):
DSRV Laga
Sportresultaten:
Damen Race Roeiregatta 1e in de Eilte en Gevorderde dubbeltwee.
ZRB 1e in de Eilte dubbeltwee.
NSRF Slot wedstrijden 1e in de Gevorderde dubbeltwee
Pr: 6:24.
Ambitie:
Goud halen op het FISU WUC 2018 in Shanghai.
Trainingsuren:
22
Instagram:
Unable to load tooltip content.
Mijn Donatiedoel


Deze zomer gaan wij naar Shanghai om op de World University Championships...

Afgerond
78%
Gehaald
€1.562,00
opgehaald
0
dagen over