Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

Stef Brandsen

Sportdiscipline:
Schaatsen - Langebaanschaatsen
Provincie:
Utrecht
Over mij:
Ik ben 18 jaar en woon nog bij mijn vader en moeder thuis. Ik train bij het RTC midden Nederland met als thuishaven de Vechtsebanen in Utrecht.
Ik ben een sprinter en mijn favoriete afstand is de 500 meter waar ik dan ook tot de snelsten van Nederland bij de junioren hoor. Vanaf mijn jeugd schaats ik al en steek al mijn vrije tijd in het trainen om zo hard mogelijk te schaatsen. Ik studeer aan het Sportcollege in Utrecht waar ik de richting sport en bewegingscoördinator volg. Mijn doel is om door te stromen naar een ploeg en dan deel te nemen aan de grote wedstrijden.
Net als veel topschaatser heeft het RTC ook geen grote sponsor en moet ik bijna alles zelf betalen zoals kampen en sporttesten. Daarom doe ik een beroep op bedrijven en andere mensen die het leuk vinden om een jonge schaatser met veel ambitie te steunen. Pak die kans en laat mijn droom uitkomen
Geslacht:
Man
Geboortedatum:
15 okt 1999
Aangepast sporter:
Nee
RTC-CTO-NTC:
RTC
(sport)Status:
Nationaal
Sportclub:
SHV Woerden
Sportresultaten:
Brons op de 500 mtr bij de worldcup voor junioren in Innsbruck
Ned. kampioen pure sprint
Ned. kampioen supersprint junioren
Ned. kampioen allround junioren B
Ambitie:
Ik wil aansluiting proberen te krijgen bij een ploeg om mij verder te ontwikkelen. Toen ik 8 was zei ik al dat ik naar de olympische spelen wil en deze visie heb ik nog steeds.
Aantal Trainingsuren:
15
Facebook: Instagram:
Unable to load tooltip content.
Mijn Donatiedoel


Ik moet veel zoals trainingskampen en materialen zelf betalen. Ik zoek...

Afgerond
12%
Gehaald
€305,00
opgehaald
0
dagen over