Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

Philip Liebregt

Sportdiscipline:
Golf
Provincie:
Overijssel
Over mij:
Mijn naam is Philip Liebregt, 23 jaar oud en ben woonachtig in Zwolle. Ik golf sinds mijn 17e en sinds die tijd ben ik niet meer van de golfbaan af te slaan, letterlijk en figuurlijk. Momenteel volg ik een deeltijd HBO studie (Small Business & Retail Management) en ben ik werkzaam als Inbound Marketing Strateeg. Ik heb deze weg gekozen omdat er op deze manier naast werken en studeren ook nog tijd overblijft om te kunnen trainen. Optimaal is het niet en het liefst sta ik uren per dag op de golfbaan maar voor niets gaat de zon op. Mijn droom is om professional te worden en de beste van de wereld te worden. Het holen van die laatste put op de zondag voor de win van een major, daar droom ik van. Ik ben van mening dat als je de tijd die je hebt goed weet te besteden, je ook met minder tijd heel veel kunt bereiken. Een beetje volgens het principe, wie niet sterk is moet slim zijn en tenslotte heeft elk pad zo zijn charme.

Graag stop ik nog veel meer tijd in mijn golfsport en wil ik graag werken aan mijn doelen en middels deze weg probeer ik de werkdruk iets te verlagen zodat ik meer wedstrijden kan spelen en mijn droom en doel kan verwezenlijken. Ik zet alles opzij om wedstrijden te kunnen spelen maar zoals u wellicht weet is golf een zeer prijzige sport en is het voor mij enorm van belang dat ik wedstrijden kan spelen zodat ik in een wedstrijd ritme blijf, helaas gaat dit niet zonder financiële middelen en daarom ben ik deze pagina begonnen.

Na lang nadenken heb ik contact gezocht met Sport.Talentboek om te kijken naar mijn mogelijkheden. Uiteraard sta ik open voor sponsoren. Als tegenprestatie doe ik graag iets terug en vind ik het erg belangrijk dat er een duurzame relatie wordt opgebouwd tussen sponsor(en) en speler. Ik kan helpen bij het verzorgen van clinics, Am-Ams en natuurlijk deel ik graag mijn kennis en geef ik tips tijdens een ronde van 9/18 holes. Ook wil ik helpen tijdens uw relatie dagen of u vermelden op sociale media. Het dragen van logo's op kleding, tas etc. is geen enkel probleem, het enige wat ik vraag is startgeld voor mijn wedstrijden plus een bijdrage aan bijkomende kosten zoals mogelijke overnachtingen etc.

Momenteel heb ik een handicap van 0.2 en verwacht ik dit jaar nog te zakken zodat ik grotere wedstrijden kan spelen. Graag wil ik op een hoog amateur niveau kunnen spelen en uiteraard wanneer de tijd rijp is de stap naar de pro's maken.

"Ik heb nog lang niet alles op kunnen schrijven wat betreft mijn plan, ambities en wat ik voor u kan beteken, maar hier heb ik uiteraard over nagedacht en dit stuur ik u graag per mail persoonlijk toe"
Geslacht:
Man
Geboortedatum:
14 dec 1994
Aangepast sporter:
Nee
RTC-CTO-NTC:
NEE
(sport)Status:
Topsportstatus
Sportclub:
Golfclub Zwolle
Sportresultaten:
Deze stuur ik graag toe middels een apart document.
Ambitie:
Van mijn hobby mijn werk maken en de beste van de wereld worden.
Aantal Trainingsuren:
30/32 uur per week.
Video url:
Unable to load tooltip content.
Mijn Donatiedoel


Uw donatie wordt gebruikt voor o.a. het inschrijfgeld van wedstrijden,...

Afgerond
38%
Gehaald
€2.855,00
opgehaald
0
dagen over