Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

Estelle de Jong

Discipline:
Schaatsen - Langebaanschaatsen
Over mij:
Mijn naam is Estelle de Jong, 18 jaar oud en woon in Wilnis. Ik studeer aan het Johan Cruyff College Sport & Coaching te Amsterdam en zit nu in het 2e jaar.

Op mijn 7e jaar hebben mijn ouders mij op schaatsen gezet zodat ik in de winter als er natuurijs was zou kunnen schaatsen. Ik vond dit zo leuk dat ik wedstrijd langebaan ging schaatsen en ik uiteindelijk op landelijk niveau kwam. De lange afstanden liggen mij beter en ben toen marathons gaan rijden waar ik heel enthousiast over was en dit nu mijn prioriteit is. Op dit moment rij ik 6-banen competitie voor team Port of Amsterdam/SKITS en regionale wedstrijd voor team Vector.

Seizoen 2017- 2018 was voor mij het eerste jaar dat ik echt vol voor de marathon ging. Ik zag dit dan ook als een leerjaar en dat was het ook zeker! Het meest tevreden ben ik over het NK Junioren A waar ik de 24e plaats behaalde en mijn teamgenoot een 7e plaats behaalde mede door mijn hulp.

Mijn doelen voor seizoen 2018- 2019 zijn;
- Top 10 klasseringen
- Weissensee
- NK 3000m langebaan
Lange termijn: top divisie marathon & goede uitslag Weissensee.

Om dit te bereiken ben ik in de zomer vanaf begin mei al actief bezig met trainen. Dit bestaat uit wielrennen, skeeleren en core stabiliteit training. Sinds dit jaar ben ik gaan wedstrijd wielrennen wat mij heel goed bevalt en ook merk dat ik hier een stuk sterker van wordt. Zo was mijn beste uitslag 6e in het algemeen klassement over drie wedstrijden van Rijssenhout, Nieuw-Vennep en Zwanenburg.
Ook werd ik 9e in de ronde van Hoogkarspel.
Door deze ervaringen hoop ik dat dit mij helpt op goede resultaten op het ijs voor van de winter.
In de zomer train ik ongeveer 12 uur in de week, de ene week is dit meer dan de andere week. Ik skeeleren 2 keer in de week en daarom heen fiets ik zoveel mogelijk naar training toe en ook lange duurritten.

In de winter train ik 3 keer op het ijs meestal is dit op de dinsdag, woensdag en vrijdag. 1 keer in de maand gaan wij trainen in Thialf om snel ijs mee te pakken. Daarnaast probeer ik nog zoveel mogelijk te fietsen om mijn conditie op pijl te houden.

Het leven als een sporter is heel leuk maar brengt ook veel kosten met zich mee. Om mijn doelen te behalen gaan wij ook op trainingskampen en heb ik goed materiaal nodig wat veel geld kost. Door het trainen en mijn studie blijft er weinig tijd over om te werken. Daarom ben ik opzoek naar mensen die mij financieel willen ondersteunen om mijn doelen te behalen!

Tegenprestatie:
- €25,- aan het einde van het seizoen een samenvatting van mijn prestaties.
- €50,- persoonlijk berichtje van mij via de mail met actie foto’s.
- €100,- een # met u naam op sport social media berichten.
- Meer dan €150,- in overleg.
Geslacht:
Vrouw
Geboortedatum:
02 sept 1999
Sportclub:
IJsclub Nooit Gedacht Wilnis
Sportresultaten:
- 6e algemeen klassement drieluik (wielrennen)
- 9e ronde van Hoogkarspel (wielrennen)
- 24e plaats NK Junior A
Ambitie:
- top divisie dames marathonschaatsen
- goede uitslag op de weissensee (stiekem ooit winnen!)
Facebook: Instagram:
Unable to load tooltip content.
Mijn Donatiedoel


Om mijn doelen te realiseren heb ik het juiste materiaal nodig. Dit kost...

Afgerond
1%
Gehaald
€10,00
opgehaald
0
dagen over