Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

Ivar Immerzeel

Discipline:
Schaatsen - Langebaanschaatsen
Provincie:
Utrecht
Over mij:
Mijn naam is Ivar Immerzeel. Ik ben 17 jaar oud en doe aan schaatsen. Door mijn familie ben ik ook enthousiast geworden om te gaan schaatsen. Ik ben gemotiveerd om veel tijd in mijn sport te stoppen omdat ik het de mooiste sport vind die er is dus doe ik het met veel plezier.

Alles om mij heen pas ik momenteel aan op de topsport. Zoals bijvoorbeeld mijn school; ik studeer momenteel aan het Johan Cruyff College in Amsterdam. Ik doe daar de opleiding sport & coaching. De leraren op de opleiding helpen mij om studie en topsport goed te combineren.

Voorlopig woon ik nog thuis bij mijn ouders vanuit daar is alles nog goed te combineren. Ik train met mijn ploeg in Utrecht op de Vechtsebanen. Ook gaan we veel op trainingskamp. Bijvoorbeeld schaatsen in Heerenveen (Friesland) of Inzell (Duitsland) dit brengt een hoop kosten met zich mee. Deze kosten moeten vooral door de schaatsers zelf worden betaald. Daarom hoop ik dat bedrijven en andere mensen mij willen steunen naar de top! Wilt u mij daarbij helpen?
Geslacht:
Man
Geboortedatum:
06 okt 2000
Aangepast sporter:
Nee
RTC-CTO-NTC:
RTC
(sport)Status:
Belofte
Sportclub:
Langebaan: Regionaal Trainingscentrum Midden/ Marathon Okay Fashion& Jeans talentteam
Sportresultaten:
2017: 2e plaats Nederlands Kampioenschap Marathon junioren
2017: Snelste tijd van Nederland op de 5km junioren B
2017: 9e plaats Open Oostenrijks kampioenschap natuurijs (Weissensee)
Ambitie:
Mijn ambitie voor komend seizoen is om een medaille te behalen op het Nederlands kampioenschap 3km en 5km. Daarnaast hoop ik door goede prestaties geselecteerd te worden voor de World Cup wedstrijden Junioren.
Op de marathon is het doel om het NK marathon junioren te winnen. Daarnaast wil ik een keer op het podium staan van een marathonwedstrijd beloften.
Mijn uiteindelijke doel is om door te groeien naar een commercieel schaatsteam en dan wereldkampioenschappen lange afstanden te winnen.
Aantal Trainingsuren:
20
Facebook: Instagram: Video url:
Unable to load tooltip content.
Mijn Donatiedoel


Om er dit seizoen weer het maximale uit te halen, train ik bij RTC...

Afgerond
0%
Gehaald
€0,00
opgehaald
0
dagen over