Bas Ottevanger

Sportdiscipline:
Wielrennen - Baanwielrennen
Provincie:
Gelderland
Over mij:
Mijn naam is Bas Ottevanger. Ik ben 19 jaar en woonachtig op Papendal te Arnhem. Hier kan ik studeren en trainen vanuit één locatie. Op dit moment heb ik 10 Nationale titels behaald en een bronzen medaille op de het EK Omnium in 2016 te Montichiari (Italië). Ik hoop dit in de toekomst uit te bouwen tot een mooie en succesvolle carrière!
Geslacht:
Man
Geboortedatum:
14 dec 1998
Aangepast sporter:
Nee
Olympisch Netwerk:
ON Zuid Holland
RTC-CTO-NTC:
CTO
(sport)Status:
Internationaal
Sportclub:
Vlasman Track/Road UCI Continental Cycling Team
Sportresultaten:
MOOISTE PRESTATIES

BAAN

1e NK Puntenkoers Junioren (2015-2016)

1e NK 1 KM Tijdrit Junioren (2015-2016)

1e NK Omnium Junioren (2015-2016)

1e NK Derny Junioren (2014-2015)

1e NK Omnium Junioren (2014-2015)

1e NK Achtervolging Junioren (2014-2015)

1e NK Puntenkoers Junioren (2014-2015)

1e NK Omnium Nieuwelingen (2013-2014)

1e NK Achtervolging Nieuwelingen (2013-2014)

1e NK Ploegenachtervolging Nieuwelingen (2013-2014)

2e NK 1 KM Tijdrit Junioren (2014-2015)

2e NK Puntenkoers Nieuwelingen (2013-2014)

3e NK Achtervolging Junioren (2015-2016)

3 NK Scratch Junioren (2015-2016)

3e NK Ploegenachtervolging Junioren/Elite (2014-2015)

3e EK Omnium Junioren Montichiari Italië (2016)

7e EK Scratch Anadia (2017)

8e EK Omnium Athene (2015)

Eindwinnaar Driebanen Tournooi (2013-2014)

Eindwinaar Zesdaagse Amsterdam Junioren (2013)

WEG

16 Overwinningen

Podium Klassiekers/Meerdaagse wedstrijden
2e Flevotour (2016)

2e Ster van Zuid-Limburg (Bel) (2016)

2e GP Bob Jungels (Lux) (2016)

2e Derde etappe Ronde des Vallées Bretagne Fr. (2015)

2e Derde etappe Internationale Driedaagse van Axel (2015)

2e Noord West Overijssel Nieuwelingen (2014)

3e Volta Limburg Classic (2015)

3e Omloop door het Land van Kleine Hein (2014)
Ambitie:
Deelname aan de Olympische Spelen van 2020 in Tokyo
Aantal Trainingsuren:
20 tot 25
Website:
Facebook:
Twitter:
Instagram:
Unable to load tooltip content.