Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

Max de Graaf

Discipline:
Schaatsen - Langebaanschaatsen
Provincie:
Utrecht
Over mij:
hoi ik ben max en ik ben een schaatser bij het RTC midden van skate United. ik ben 17 jaar maar het schaatsen doe ik al sinds ik 3 jaar ben. elk jaar ging het schaatsen maar beter en beter tot het niveau waarop ik nu aan het schaatsen ben.
in het afgelopen seizoen heb ik enorme stappen gemaakt met geweldige tijden en prestaties. nou ben ik niet echt een specialist op een bepaalde afstand maar vanaf de 500 tot de 1500 meter ligt mij heel goed.
het afgelopen seizoen plaatste mij ik dan ook voor het NK sprint en NK allround. het NK sprint resulteerde daarbij met een zilveren plak bij de teamsprint. bij het NK allround was mijn beste prestatie een 5e plek bij de masstart.
door deze enorme prestaties blijf ik heel erg gemotiveerd en neig ik naar meer. ik doe naast het schaatsen ook nog een opleiding architectuur aan het MBO Utrecht. het combineren van mijn sport en school is daarom altijd lastig maar gelukkig helpt mijn sport status daarmee. het tweede probleem is daar nog niet mee opgelost. sinds ik dit jaar bij het RTC ben gekomen lopen de kosten flink op. U moet al snel denken aan duizenden euro's. nou heb ik heel veel steun aan mijn ouders maar ook die merken dat het een hele harde taak is om al het geld bij elkaar te boksen. ik ben heel erg gedreven om mijn prestaties door te zetten dit jaar alleen heb ik daar wel hulp bij nodig. zal u mij daarbij kunnen helpen doormiddel van mij te sponseren?


alvast heel veel dank voor uw donatie.


met vriendelijke groet,


Max de Graaf
Geslacht:
Man
Geboortedatum:
12 jan 2001
Aangepast sporter:
Nee
RTC-CTO-NTC:
RTC
(sport)Status:
Belofte
Sportclub:
Skate United
Sportresultaten:
startplekken: medaille:
NK marathon 2014 2e plek team sprint (NK sprint)
NK marathon 2015
NK sprint 2018
NK allround 2018
Ambitie:
world cup halen en betere klassementen op NK's
Aantal Trainingsuren:
20
Facebook: Instagram: Video url:
Unable to load tooltip content.
Mijn Donatiedoel


ik ben Max de Graaf een getalenteerd schaatser die dit jaar mee zal doen...

Afgerond
21%
Gehaald
€205,00
opgehaald
0
dagen over