Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

Ingrid Creemers

Discipline:
Karate - Karate Sparring
Provincie:
Limburg
Over mij:
Ik ben Ingrid Creemers, ik ben 21 jaar en ben begonnen met karate in 2003.
Karate heeft altijd een grote rol in mijn leven gespeeld. Zowel mijn ouders als mijn oudere broer beoefenen de karate sport, en hebben aan internationale wedstrijden deelgenomen en medailles behaald. Dit was mijn motivatie om ook topsport karate te willen doen.
Momenteel ben ik in mijn klasse dames +68 kg de hoogst geklasseerde Nederlandse karateka op de wereld ranking. Ik sta op nummer 20 mede door mijn 3e plaats op de Karate 1 Premier League Rotterdam.
Naast mijn topsport doe ik ook een HBO opleiding in Hasselt, België. Ik ben studente lerarenopleiding Lichamelijke opvoeding en Bewegingsrecreatie.
Geslacht:
Vrouw
Geboortedatum:
28 okt 1996
Aangepast sporter:
Nee
RTC-CTO-NTC:
NEE
(sport)Status:
Bondsstatus
Sportclub:
Fudoshin Roermond
Sportresultaten:
In 2011 ben ik lid geworden van de Nationale selectie van de Karate-do Bond Nederland.
In 2011 werd ik voor het eerst uitgezonden naar de Wereld Jeugd Kampioenschappen. Daar ben ik tot de kwart finale gekomen bij de cadetten meisjes +54kg.
In 2013 werd ik voor de tweede keer uitgezonden naar de Wereld Jeugd Kampioenschappen. Hier behaalde ik een 7e plaats bij de junioren meisjes +59kg.
Tussen 2013 en 2016 heb ik blessureleed gehad. In 2017 ben ik weer begonnen met wedstrijden te draaien na de blessures. In één jaar tijd heb ik moeten vechten om in de top 50 te komen. Op het moment sta ik nummer 20 van de 213 deelnemers. Hiermee heb ik aansluiting met de wereldtop bereikt.
Mijn hoogste behaalde prestatie bij de senioren is een bronzen medaille op de Karate 1 Premier League Rotterdam 2018 en een vijfde plek op de Serie-A Istanboel 2017.
Meervoudig Nederlands Kampioen
Ambitie:
Mijn ultieme droomdoel is om deel te kunnen nemen aan de Olympische Spelen in Tokio 2020. Om mij te kwalificeren voor de Olympische Spelen moet ik deelnemen aan de Karate 1 Premier League die over de hele wereld plaatsvinden. Deelnemen en reizen van deze toernooien zijn grotendeels voor mijn eigen rekening.
Aantal Trainingsuren:
14 uur
Facebook: Video url:
Unable to load tooltip content.
Mijn Donatiedoel


Ik ben Ingrid Creemers. Lid van de Nationale Selectie. Nummer 20 op de...

Afgerond
18%
Gehaald
€135,00
opgehaald
0
dagen over