Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

Daniel Haver

Discipline:
Paardrijden - Eventing
Provincie:
Flevoland
Over mij:
Mijn naam is Daniël Haver, ik ben 14 jaar en ik zit in de derde van de HAVO/technasium. Sinds mijn zevende rij ik pony en in 2013 kreeg ik mijn eerste eigen pony Hiawatha. Omdat ik bij Olympisch amazone Alice Naber-Lozeman in Biddinghuizen op stal sta, raakte ik al snel enthousiast over eventing en ben ik begonnen met crosstrainingen en het rijden van samengestelde wedstrijden, waarbij je met één pony een dressuurproef-, een springparcours- en een cross rijdt. Helaas wilde Hiawatha niet graag crossen en ben ik met haar alleen gaan springen. In de zomer van 2016 zijn we eerst samen kampioen van Gelderland en daarna Nederlands Kampioen geworden in het M springen.

Omdat ik te groot werd voor Hiawatha hebben wij voor haar een heel goed huis gezocht en heb ik een grotere pony gekregen, die heet Zeb.

Zeb vind alle onderdelen van eventing leuk en vanaf 2017 zijn wij van het laagste niveau samen gegroeid naar de internationale topsport. In september 2018 eindigden wij als beste Nederlander op de derde plaats van de internationale eventingwedstrijd van het Hippisch Festijn Achterhoek in Varsseveld. Een geweldige ervaring en prachtige prestatie! In de reguliere sport zijn wij klaar voor het M2 dressuur en springen wij op Z niveau.

Ik heb deelgenomen aan de trainingen van de Beloften van Gelderland (2017) en de KNHS (2018) en door de prestaties van afgelopen seizoen zijn Zeb en ik voor 2019 opgenomen in het Nationale kader van de KNHS. Het kader bestaat uit de beste combinaties van Nederland. Zij worden begeleid door de bondscoach en kunnen geselecteerd worden voor internationale kampioenschappen en landenwedstrijden.

Het lijkt mij supergaaf om mij samen met Zeb te kwalificeren voor het EK pony's, wat in augustus 2019 in Polen verreden wordt. Om dit doel te bereiken heb ik uw steun hard nodig. Naast de kosten voor internationale (kwalificatie-) wedstrijden, die oplopen naar honderden euro's per deelname (in Nederland), zijn er natuurlijk ook vaste kosten zoals onderhoud pony, stalgeld, hoefsmid, trainingen enz. Mijn ouders investeren al jaren in mijn droom maar de kosten (voor mogelijke deelname aan het EK) lijken het budget te boven te gaan.

Omdat ik pas 14 ben en het ik grootste deel van mijn tijd aan school, sporten en training van Zeb besteed, lukt het bijna niet om zelf genoeg bij te verdienen. Daarom heb ik besloten om een crowdfunding op te starten. Helpt u mij om mijn doel te bereiken? Sponsoring zou helemaal geweldig zijn, in overleg kunnen reclame uitingen op mijn wedstrijd tenue gedrukt worden. Wilt u daarvoor contact opnemen met mijn ouders? 06-50408132.
Geslacht:
Man
Geboortedatum:
31 jan 2004
Aangepast sporter:
Nee
(sport)Status:
Bondsstatus
Sportclub:
De Flevoruiters
Sportresultaten:
2016: Gelders Kampioen Springen Klasse M-C
2016: Nederlands Kampioen Springen Klasse M-C
2017: Gelders Kampioen Eventing Klasse M-D
2018: 5e op het NK Eventing in de klasse Z-D
2018: 3e op de CCIP* Varsseveld (Internationale Eventing wedstrijd, beste Nederlander)
Ambitie:
Mijn korte termijn doel is om mij te selecteren voor het EK pony's. Na mijn ponytijd ga ik verder bij de paarden en wil ik uiteindelijk in Boekelo de military rijden.
Aantal Trainingsuren:
6 (dit is samen met de pony)
Facebook: Instagram:
Unable to load tooltip content.
Mijn Donatiedoel


Mijn doel is om samen met Zeb geselecteerd te worden voor het EK Eventing...

Afgerond
7%
Gehaald
€171,10
opgehaald
0
dagen over