Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

Moreno Felida

Sportdiscipline:
Judo
Provincie:
Friesland
Over mij:
Hallo mijn naam is Moreno Felida en ik ben een topsport Judoka van 16 jaar.

Als 6 jarige jongen ben ik begonnen met recreatief judo in combinatie met voetbal. Al snel bleek ik wel redelijk wat talent te hebben in beide sporten en deed ik ook regelmatig mee aan wedstrijden voor beide. Dit was op een gegeven moment niet meer te combineren, waarbij er een punt kwam dat ik moest kiezen. Ik heb toen voor judo gekozen. Vanaf dat moment is het mijn doel geweest om naar de top te klimmen, en dit heeft mij gebracht tot waar ik nu ben.

Ik zit momenteel in mijn 4e leerjaar van de Havo op een topsport talentenschool. Hier krijg ik naast mijn lessen ,de mogelijkheid om volledig de focus te leggen op mijn sport. Ik train momenteel 5 dagen in de week; soms 2 maal daags. s’ochtends vroeg begin ik meestal om 8:00 tot 10.00 en s’avonds van 20:00-21:30.


Ik zit momenteel in het 3e en laatste jaar van het -18 traject en heb dus ook nog 1 jaar om mij te kwalificeren voor het EK. Op basis van mijn prestaties tot nu toe en mijn kwalificatie op de meetmomenten ben ik in 2020 geselecteerd door Judo Bond Nederland om deel te mogen nemen aan minimaal 1, European Cadet Cups (ECC) Naar aanleiding van deze prestatie en het NK, krijg ik wellicht ook de mogelijkheid om mee te mogen doen aan drie internationale meetmomenten (Bremen masters, ECC Berlijn en ECC Teplice)

Naast de wekelijkste trainingen in Heerenveen en het nationale trainingscentrum in Papendal, doe ik regelmatig mee met wedstrijden en gaan wij ongeveer 1 keer per maand met het RTC naar een trainingsstage in het binnen- of buitenland om daar nog beter te worden. Hier volgen wij dan 1 of 2 trainingen per dag en soms wordt dit ook nog afgesloten met een wedstrijd. Daarnaast train ik nog 1 keer per maand op een zaterdag of zondag op papendal, omdat dit onderdeel is voor de kwalificaties voor de ECC'S
Geslacht:
Man
Geboortedatum:
03 feb 2003
Aangepast sporter:
Nee
RTC-CTO-NTC:
RTC
(sport)Status:
Belofte
Sportclub:
Judo Edwin steringa
Sportresultaten:
-3e op het NK
-1ste op de Open Deense kampioenschappen,
-1ste In Frankfurt,
-5e op de Open Nederlandse kampioenschappen en 
-7 en 9 op de Kwalificatie voor het Europeese kampioenschap in 2018
- 2e NK teams 2018
.-3 en 5 op de Kwalificatie voor het Europeese kampioenschap in 2019
-2e op NK teams 2019
-1e op het kwalificatie moment in Den Haag 2020
-1e op het kwalificatie moment in Enschede 2020
Ambitie:
Goud halen op de olympische spelen !!
Aantal Trainingsuren:
10 to 15 uur
Unable to load tooltip content.
Mijn Donatiedoel


in 2019 ben ik geselecteerd door Judo Bond Nederland om deel te mogen...

Afgerond
67%
Gehaald
€1.010,51
opgehaald
0
dagen over

Ik ben voor de 2e keer geselecteerd door de Judobond om deel te nemen aan...

Afgerond
63%
Gehaald
€1.260,00
opgehaald
0
dagen over