Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

Mila te Lam

Sportdiscipline:
Gymnastiek - Acrogym
Provincie:
Limburg
Over mij:
Hallo allemaal,
Ik ben Mila te Lam, 11 jaar, zit in groep 8 van de basisschool en woon in Landgraaf in Zuid Limburg. Sinds mijn 7e jaar is mijn grote passie acrogymnastiek.
Ik heb de kans gekregen om mijn grote droom, deelname aan een EK en WK, na te streven binnen de topsportgroep van acrogymnastiek FlikFlak Den Bosch. Heel hard werk ik om dit doel te bereiken. Ik train 5 x per week (18 -20 uren per week) in Den Bosch samen met mijn teamgenoten. Dit betekent onder andere dat ik direct na school in de auto stap om van Landgraaf naar Den Bosch te reizen. In de auto eet ik mijn (gezonde) maaltijd en maak ik mijn huiswerk. En bij thuiskomst, laat in de avond kruip ik snel mijn bedje in om de volgende dag weer fit op school en daarna op training te verschijnen.

Het kwalificatietraject voor het EK najaar 2019 en WK voorjaar 2020 is gestart. Dit betekent voor mij dat ik aan een hele reeks wedstrijden ga deelnemen. Kwalificatiewedstrijden binnen heel Nederland maar ook in het buitenland zoals Bristol Engeland, Puurs Belgie, Lissabon Portugal met als mijn ultieme doel het EK 2019 in Israël en WK 2020 in Genève.

Naast heel hard werken kost het bereiken van mijn ultieme doel ook veel geld. Om het geldbedrag bij elkaar te krijgen kan ik jullie hulp heel hard gebruiken. Zonder hulp gaat het niet lukken. Iedere bijdrage is welkom.
Alvast bedankt voor jullie bijdrage.

liefs, Mila
Geslacht:
Vrouw
Geboortedatum:
02 okt 2007
Aangepast sporter:
Nee
RTC-CTO-NTC:
Weet Niet
(sport)Status:
Bondsstatus
Sportclub:
FlikFlak Den Bosch
Sportresultaten:
Verschillende regionale en nationale prijzen
Ambitie:
Mijn droom voor 2019 en 2020 is een medaille halen bij de junioren tijdens het EK in Israël en WK in Genève.
Mijn ultieme droom is om over een aantal jaren binnen de categorie senioren een medaille te behalen tijdens het EK en WK.
Aantal Trainingsuren:
18 -20 uren per week
Instagram:
Unable to load tooltip content.
Mijn Donatiedoel


Mijn ultieme doel in 2019 is deelname aan het EK acrogymnastiek in Israel.

Afgerond
20%
Gehaald
€400,00
opgehaald
0
dagen over